YazılımKafa
80+ Silver
Güzel model alınır. Detaylı özelliklerede baktım. İyi duruyor
Güzel model alınır. Detaylı özelliklerede baktım. İyi duruyor
İ9 olması korkutuyor beni bu fiyatlarda bu özellikte başka laptop önerin varmıGüzel model alınır. Detaylı özelliklerede baktım. İyi duruyor
omen daha iyi tabii ki ama testlerde victus daha serin görünüyor benden demesi hemde daha ucuz. işlemciler arasıdaki farkı oyunda hissetmezsin zatenKnk ben daha almadım ama usttekı adamın dedıgı gıbı vıctus lardan çok daha kaliteli omen lar yanı bence verılır bıde omen daha iyi
Çok ısınırsa sıcaklık limiti koyarsın. Bu fiyata zaten ya i9 alacaksın ya ryzen 9. İkiside ısınıyor. Bu seviye işlemciler her türlü ısınıyor. Bence sen al gerekirse sıcaklık limiti ile ısınma sorunu çözülür. Orası kolayİ9 olması korkutuyor beni bu fiyatlarda bu özellikte başka laptop önerin varmı
Victusta işlemci limiti oluyor. Bi zahmet daha az ısınsın. Bunda sıcaklık limiti koy yine aynı sıcaklıkla benzer performans alırsın. Boşuna victus almaya gerek yokomen daha iyi tabii ki ama testlerde victus daha serin görünüyor benden demesi hemde daha ucuz. işlemciler arasıdaki farkı oyunda hissetmezsin zaten
genede aradaki farkı vermeye değer mi? sonuçta oyunlarda işlemci o kadar fark etmeyecek.Çok ısınırsa sıcaklık limiti koyarsın. Bu fiyata zaten ya i9 alacaksın ya ryzen 9. İkiside ısınıyor. Bu seviye işlemciler her türlü ısınıyor. Bence sen al gerekirse sıcaklık limiti ile ısınma sorunu çözülür. Orası kolay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Victusta işlemci limiti oluyor. Bi zahmet daha az ısınsın. Bunda sıcaklık limiti koy yine aynı sıcaklıkla benzer performans alırsın. Boşuna victus almaya gerek yok
Değer. Victusla omen arasında çok fark var. Tasarımından anakartına , soğutmasından malzeme kalitesine . 60-70 bine victus alan adam sadece parasına yazık eder. Zaten o paraya hangi victus var. İ9 lu victus görmedim ben. Hp nin sitesinde de yok. Sen hangi modelle kıyaslıyorsungenede aradaki farkı vermeye değer mi? sonuçta oyunlarda işlemci o kadar fark etmeyecek.
benim kıyasladığım ryzen 5 7640hs-4060 victus. bu cihaz 32 bin tl. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85J...e=380333&creativeASIN=B0C85JQYQ6&linkCode=asnDeğer. Victusla omen arasında çok fark var. Tasarımından anakartına , soğutmasından malzeme kalitesine . 60-70 bine victus alan adam sadece parasına yazık eder. Zaten o paraya hangi victus var. İ9 lu victus görmedim ben. Hp nin sitesinde de yok. Sen hangi modelle kıyaslıyorsun
Omen a bütçen yetiyorsa omen almak mantıklı. 5 bine değer.benim kıyasladığım ryzen 5 7640hs-4060 victus. bu cihaz 32 bin tl. https://www.amazon.com.tr/dp/B0C85J...e=380333&creativeASIN=B0C85JQYQ6&linkCode=asn
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanırım omen alacağım 5 bin tl fark var ama daha iyi kasa, ekran ve işlemci var muhtemelen soğutması da omenin daha iyi eğer undervolt yaparsam.
hocam şuan stok gelmiş gözüküyor istersen bi bakHay şansımın ta A.
hocam teknosadan almayı düşünüyorsanız geçmiş olsun stok bitt
hocam şuan stok gelmiş gözüküyor istersen bi bakKnk az önce gördüm sevınc patlaması yaşadımhocam şuan stok gelmiş gözüküyor istersen bi bak
hayırlı olsun şimdiden benimki de yarın gelecek inşAllah güzel günlerde s
Hayırlı olsun senınkıde bı sorun olursa bilgılendırırmısın benı vs deneyimlerınıde anlatırsan mınnettar olurumhayırlı olsun şimdiden benimki de yarın gelecek inşAllah güzel günlerde kullanırız