Çözüldü✓ Bu hp omen alınır mı?

ben de laptop almayı düşünüyorum ancak hp victusla arasında kaldım. hp victus 4060- ryzen 5 7640hs 16 gb ram 32 bin tl. aradaki farkı vermeye değer mi kararsızım.
hp vıctus 100srgb dıyodu 45 cıkıyodu ekrande kı ms da 8 fln cıkıyodu o sorun devam ediyor mu

biraz önce bende sipariş geçtim bu modelden. geldiğinde dikkat etmem bakmam gereken neler var bilgisi, deneyimi olanlar aydınlatabilir mi

biraz önce bende sipariş geçtim bu modelden. geldiğinde dikkat etmem bakmam gereken neler var bilgisi, deneyimi olanlar aydınlatabilir mi
stoğu bitirmişsiniz hocam hayırlı olsun. laptop gelince sıcaklık fps değerleri falan nasıl paylaşırsanız güzel olur.

Alınır. Fiyatı 37k ise alınır. Zira victus gibi giriş segment bir ürün değil. Kasa kalitesi soğutması daha üst seviye
Hayır daha berbat bir seviyede omen lar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değer. Victusla omen arasında çok fark var. Tasarımından anakartına , soğutmasından malzeme kalitesine . 60-70 bine victus alan adam sadece parasına yazık eder. Zaten o paraya hangi victus var. İ9 lu victus görmedim ben. Hp nin sitesinde de yok. Sen hangi modelle kıyaslıyorsun
Hayır fark yok fotoğrafını atayim istersen iç yapısının.

birisi HP Omen 16 birisi HP Victus 16 sadece 1 tane kıl gibi bakır boru eklemişler ve intelli omenlar da kronik hall effect sensörü problemi var.

kronik sorunlu olabilir bence almayın 4 hava çıkışlı intelli modellerde hall effect sensörü sorun yapıyor ve klavyenin çalışmaması, kendi kendine uyku moduna girmesi, ekranın kapanması gibi sorunlara neden oluyor ve victusdan bir farkı yok panel dışında.

Alınır. Fiyatı 37k ise alınır. Zira victus gibi giriş segment bir ürün değil. Kasa kalitesi soğutması daha üst seviye
insanları yanlış bilgilendiriyorsun.

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    10 KB · Hit: 30
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    121.2 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Pekı knk son dk da geldın sen bıse oner ozmn 37k bütçe ıcın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR