pekmezli su da içebilirsin ben yüzücüydüm yarışlara felan gidiyorduk hep pekmezli su vardı yanımızdaYulaf Süt Bal Ceviz dörtlüsünü günde 1 defa spordan önce içiyorum canım şekerli bir şey çekince bundan içiyorum bir zararı olmaz değil mi?
Su kadar zengin olsam yeter.bu adamdan sağlıklı olduğun kesin.
ben cevizle bala bayılıyorum yulafıda o aroma ve tat arasında kaybetmek adına yanında alıyorum bir sorun yok ise bundan devam ederim.pekmezli su da içebilirsin ben yüzücüydüm yarışlara felan gidiyorduk hep pekmezli su vardı yanımızda
kasa gelişiminde faydası var mıdır spor öncesi pre workout sonrası bcaa ve protein tozu kullanıyorum yan etki falan yapmaz değil miHayir hocam ne zarari daha cok yarari var tukettiginiz urunler hep organik urunler ve zarari yok bence en iyisini yapiyorsunuz.
80kg bench yapmaya ramak kaldı 80e çıksam yeter benim icinFazla tüketmedikten sonra o karışımla demiri bile bükersiniz hocam
Yiyosa hala alsın 2.5litre kola kaç TL haberi varmibu adamdan sağlıklı olduğun kesin.
arada lahmacun pide götürüyorum onun dışında pilav tavuk ara sıra yüzde 1 ihtimal etKimyasal karışımlı olmadıktan sonra alınan her şey yararlı olacaktır. Sporda her vitamine ihtiyaç var sonuçta. Hazır hızlı yemek gıdalardan uzak durmakta ayrı bir + sağlar.