Neler Yeni

Bu içecek zararlı mı?

~KİNG~

80+ Bronze
Yulaf Süt Bal Ceviz dörtlüsünü günde 1 defa spordan önce içiyorum canım şekerli bir şey çekince bundan içiyorum bir zararı olmaz değil mi?
Dostum emin ol iyi yapıyorsun, hiç bir zararı yok + yararı çok... belli ki kilo almaya çalışıyorsun?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
arada lahmacun pide götürüyorum onun dışında pilav tavuk ara sıra yüzde 1 ihtimal et
Spor yaparken illaki gerekli olan tüm gıda ve vitaminlerden istifa etmek gerekli. Spor yapmak günümüzde de maliyetli bir durum haline geldi. + Zaman ayırmak düzenlilik esaslarına uymakta ayrı bir konu. Spor yaparken yenilen yemekler tüketilen gıdalar her daim fayda sağlayacaktır elbette buna ihtiyaç var.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yulaf Süt Bal Ceviz dörtlüsünü günde 1 defa spordan önce içiyorum canım şekerli bir şey çekince bundan içiyorum bir zararı olmaz değil mi?
Zararı olmaz ama fazla tüketme her şeyin fazlası zarar.Hiç içine sinmezse taylan veya gökalafın yayınında 1-2 lira bağış atıp sorabilirsin.

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
kasa gelişiminde faydası var mıdır spor öncesi pre workout sonrası bcaa ve protein tozu kullanıyorum yan etki falan yapmaz değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

80kg bench yapmaya ramak kaldı 80e çıksam yeter benim icin
Hocam cok tuketmeyin derim cunku biraz sekerli olduug icin yan etki yapanbilme sansi var ve bu karisimi ictikten bir 30 1 saat sonra protein tozunu almanizi öneririm bende öyle yapiyorum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hocam cok tuketmeyin derim cunku biraz sekerli olduug icin yan etki yapanbilme sansi var ve bu karisimi ictikten bir 30 1 saat sonra protein tozunu almanizi öneririm bende öyle yapiyorum.
şeker olarak bal tercih ediyorum o da yulafın o kötü samanımsı tadını alsın diye

Dostum emin ol iyi yapıyorsun, hiç bir zararı yok + yararı çok... belli ki kilo almaya çalışıyorsun?
yani kilom boyuma göre iyi sadece sağlıklı beslenmek istiyorum abur cubur yeme isteği geliyor onu yulaf süt ceviz bal ile yatıştırıyorum diyelim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
şeker olarak bal tercih ediyorum o da yulafın o kötü samanımsı tadını alsın diye
Fazla kacirmayin hocam cunku fazlasi seker hastaliklarina kadar gidiyor diye biliyorum bir cay bardagi icin derim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Spor yaparken illaki gerekli olan tüm gıda ve vitaminlerden istifa etmek gerekli. Spor yapmak günümüzde de maliyetli bir durum haline geldi. + Zaman ayırmak düzenlilik esaslarına uymakta ayrı bir konu. Spor yaparken yenilen yemekler tüketilen gıdalar her daim fayda sağlayacaktır elbette buna ihtiyaç var.
zma kullanmayı düşünüyorum birde uyku düzenim bozuk ve kas ağrısı oluyor onun biraz önüne geçiyormuş sanırsam

Fazla kacirmayin hocam cunku fazlasi seker hastaliklarina kadar gidiyor diye biliyorum bir cay bardagi icin derim.
tabi doğru söylüyorsunuz ama baldaki şeker küp şekerden iyidir diye düşünüyorum

şu ikisi arasından hardline olanını aldım iade edip big joy almalı mıyım yoksa hardline daha mı iyidir?

~KİNG~

80+ Bronze
zma kullanmayı düşünüyorum birde uyku düzenim bozuk ve kas ağrısı oluyor onun biraz önüne geçiyormuş sanırsam

tabi doğru söylüyorsunuz ama baldaki şeker küp şekerden iyidir diye düşünüyorum

şu ikisi arasından hardline olanını aldım iade edip big joy almalı mıyım yoksa hardline daha mı iyidir?
Hardline iyi, stokta olsaydı sana takehiq.com dan l arginine al diyecektim bunun içinde zma ya ait herşery var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,562
Üyeler
162,708
Son üye
ccaxern