Hocam 4070 takmıyacaksanız almayın boşuna hocamMerhaba sıfırdan bir pc topluyorum maximum bütçem 41-42 bin TL arası bu ekran kartı ve işlemciyle birlikte sıvı soğutma am5 bir setup dizmeyi düşünüyorum darboğaz veya daha farklı problemlerle karşılaşır mıyım parça tavsiyesi yaparsanız çok sevinirim amd GPU önermeyin lütfen
![]()
MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ventus 2X White 8G OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI NVIDIA GeForce RTX 4060 Ventus 2X White 8G OC 8 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Amd gpu ya karşı olan bu önyargınız niye 7800xt 4080 4070s arasında bir kart hatta 7700xt bile bakabilirsiniz o bile 4060 dan güçlüdür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türk toplumunda işlemci soğutucu, am 5 ve 2x16gb ram e tapılması benide çileden çıkarıyor 5700x3d sistemim var bana bile işlemciyi sat am 5 al diyorlarbiraz araştırsan diyorsun da biraz araştıran değil çok araştıran biriyim
ben x3d işlemciler kötü demedim
alınmaz da demedim
her şart altında x3d işlemci alma zorunluluğu hissetmeye başladı ben buna karşıyım
hattaa toplumumuzun güzel bir deyimini sansürlü bir şekilde söylersek
sırf en tepe işlemcileri alacam diye ekran kartını olabildiğince dandik seçip at......de kelebek gibi duruyor dedirten sistemlere karşıyım