Neler Yeni

Bu iki bilgisayar sizce alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım
kasayı satıp yenisini alabilirsin attığın sistemlerden 4k daha ucuz 4k'ya en kral kasalar var
Teşekkürler. Peki demonte şekilde yolluyor mu incehesap. Parçaları sökmek istemiyorum çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İ5 12600KF
ASUS DUAL 6700XT
High Power Performance GD 750W
Dark Guardian veya Dark Maxima V20
B660M-K
Western WD blue SSD.(3500 okuma hızı olan)
Arctic ESports Duo 34
22.800 falan tutması lazım.Ya da daha ucuz.Butceni arttırabilirsen bir sürü pc seçeneğin var(ben 3 tanesini en uygunu olarak gördüm).:
1--12600KF yerine 12400F alıp Ekran kartını 6800XT yapabilirsin.(2-3k arttırman gerekebilir)
2--Sistem aynı kalıp sddyi, soğutucuyu veya kasayı yukseltebilirsin.Bu bütçene ve zevkine kalmış bir şey.Ama bence önceliği ssdye vermen daha doğru olur.
3--3070e geçebilirsin.Bunun dizilimi elimde yok o yüzden yazamayacağım.
Sağolun ☺️

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Teşekkürler. Peki demonte şekilde yolluyor mu incehesap. Parçaları sökmek istemiyorum çünkü.
yollarlar heralde ama 4k'ya kasa falan alma bence 🤣 ben örnek vermek için attım bunları 4000d gibi mükemmel hava akışı olan bir kasa 2000tl şuan ona bakmanı öneririm. rgb önemliyse

MYSTIC

80+ Silver
Arkadaşlar sistemler bunlar 23.000tl bütçe için sistem bakıyorum.
Başka önerebileceğiniz varsa önerebilirsiniz. Amd nin bu ekran kartlarında yazılım sorunları devam ediyor mu?
Sorunlar varsa nvidia kart önerebilirseniz sevinirim. 1 Eylül’e kadar almayı düşünüyorum.
Hazır sistem alırsan boşuna ramlere 1k ödemiş olursun.Cok indirimli olmadığı sürece hazır sistem alma bence.(Elinde ram olduğu için diyorum)

kasayı satıp yenisini alabilirsin attığın sistemlerden 4k daha ucuz 4k'ya en kral kasalar var
Hazır sistemin kasası 2300TL.4k nereden çıktı?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hazır sistem alırsan boşuna ramlere 1k ödemiş olursun.Cok indirimli olmadığı sürece hazır sistem alma bence.(Elinde ram olduğu için diyorum)

pc h. sistemiyle arkadaşın attığı sistemlerin arasında 4k fiyat farkı var. kasa kötü falan dediği için bunları attım aradaki 4k farka en iyi pc kasaları alınabiliyor manasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım

Hazır sistemin ramlarini satıp kendi ramimi takarım diye düşünmüştüm.

MYSTIC

80+ Silver
pc h. sistemiyle arkadaşın attığı sistemlerin arasında 4k fiyat farkı var. kasa kötü falan dediği için bunları attım aradaki 4k farka en iyi pc kasaları alınabiliyor manasında
Haa yanlis anlamışım pardon.

Hazır sistemin ramlarini satıp kendi ramimi takarım diye düşünmüştüm.
Doğru.Olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Uunyıldırım
Haa yanlis anlamışım pardon.

Doğru.Olabilir.
Peki nvidia sistem yokmudur bu bütçede. Eski Rx580 imdeki sorunlardan ötürü.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar sistemler bunlar 23.000tl bütçe için sistem bakıyorum.
Başka önerebileceğiniz varsa önerebilirsiniz. Amd nin bu ekran kartlarında yazılım sorunları devam ediyor mu?
Sorunlar varsa nvidia kart önerebilirseniz sevinirim. 1 Eylül’e kadar almayı düşünüyorum.

Bunu al

Top Bottom