Neler Yeni

Yardım Multimedyalı Bilek destekli KLAVYE ÖNERİSİ ACİL !

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Sadece klavyenin sorunları diye yazsan bin tane konu çıkıyor hepsi tuşlarda basmama takılma sorunları yaşıyor istersen al ama pişman olursun
arkadaşım 1 yıldır kullanıyorum dedi sorun yok diyor.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Sadece klavyenin sorunları diye yazsan bin tane konu çıkıyor hepsi tuşlarda basmama takılma sorunları yaşıyor istersen al ama pişman olursun
ornata v3 almıştım. antighosting yok diye iade ettim. hem sessiz hem antighosting özelliği var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
usta kullandığım klavye bu - 2017'de 85TL ye aldım ve şuan hala kullanıyorum fakat artık doğal olarak özellikleri olmadığı için ve yeni temizledim bazı tuşlara basıyorum içinde kalıyor. emekli olmak üzere

attığım görseldeki klavye de gaming bi klavye ve multimedya tuşlarıda olduğu için ikisi arasındaki farkı merak ettim.

eğer sizinde bildiğiniz özellikle; multimedya tuşları ve bilek desteği olan klavye varsa önerirseniz mutlu olurum

WhatsApp Görsel 2025-01-01 saat 13.20.25_65b8fe8c.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

ornata v3 almıştım. antighosting yok diye iade ettim. hem sessiz hem antighosting özelliği var.
rick grimes usta sen ne diyosun aliyimmi

Son düzenleme:

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
890
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
usta kullandığım klavye bu - 2017'de 85TL ye aldım ve şuan hala kullanıyorum fakat artık doğal olarak özellikleri olmadığı için ve yeni temizledim bazı tuşlara basıyorum içinde kalıyor. emekli olmak üzere

attığım görseldeki klavye de gaming bi klavye ve multimedya tuşlarıda olduğu için ikisi arasındaki farkı merak ettim.

eğer sizinde bildiğiniz özellikle; multimedya tuşları ve bilek desteği olan klavye varsa önerirseniz mutlu olurum

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

rick grimes usta sen ne diyosun aliyimmi
beğenen var beğenmeyen var. sorun yaşayan var yaşamayan var. bilemiyorum hocam :D

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Heisenberg
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
2k ya mekanik almak daha iyi değil mi?
şef sen yetkili bi abiye benziyon, yukarda şuan ki klavyemi attım ona benzerde logitechi buldum az çok istediğim klavye tipini anlamışsındır o tip bi önerin var mı acaba

Top Bottom