Çözüldü✓ Bu iki kule tipi soğutucu nasıl?hangisini almalıyım?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
1000
Hangi işlemci için bakıyorsun ?

SELAM150 kodu ile bu ürünü 449TL ye alabilirsin. Çok rahat soğutuyor. Uyguna işini çözersin.

SELAM150 kodu ile bu ürünü 449TL ye alabilirsin. Çok rahat soğutuyor. Uyguna işini çözersin.
Bunları bende gördüm ama öyle bilgisayarın görüntüsü bozulsun istemiyorum bunları seçmemin nedenide bu zaten

Herhangi bir kule tipi soğutucu yetecektir zaten 3600 e. ben olsam @Bünyamina arkadaşın attığını alırdım daha iyi soğutuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem görüntüyü nasıl bozuyor ki?

Herhangi bir kule tipi soğutucu yetecektir zaten 3600 e. ben olsam @Bünyamina arkadaşın attığını alırdım daha iyi soğutuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem görüntüyü nasıl bozuyor ki?
Yani ilerde değiştireceğim işlemciyi ve dışınında metal renginde değil siyah renkte olmasını istiyorum

kule tipi soğutucunun en ucuzuna kaçmayın hocam gürülütülü çalışıyorlar. r5 3600 stok fanla götürür. Aşırı ısınıyorsa kasanız kötüdür.

Görsellik açısından kendi sorduğunuz zok da olur. Yukarda önerilen strong modeli de kule tipi oldğundan tercih edilebilir markayı duydun ama ses konusunu bilmiyorm seslimi diye. Sessizse o da olur.

Veya 500 küsürlere satılan Dark x 123 duo veya tek fanlı olan modeli de seçilebilir. 3600 işlemci için çok daha pahalı bir şeye gerek yok bnce.

Görsellik açısından kendi sorduğunuz zok da olur. Yukarda önerilen strong modeli de kule tipi oldğundan tercih edilebilir markayı duydun ama ses konusunu bilmiyorm seslimi diye. Sessizse o da olur.

Veya 500 küsürlere satılan Dark x 123 duo veya tek fanlı olan modeli de seçilebilir. 3600 işlemci için çok daha pahalı bir şeye gerek yok bnce.
Sizce soğutma açısından hangisi daha performanslı olur

Sizce soğutma açısından hangisi daha performanslı olur
Kendi bıraktınız linkteki zoko da fena değil 6 ısı borusu ve 2 fan olduğundan tek fanlı ve 4 ısı boruluya göre çok az daha fark gösterebilir . Ama aralarındaki fark at la deve olmaz tabi. Zokonun o modeli de tercih edilebilir. Az daha uyguna diğerleri de. İlerde 7500f gibi bir şeye geçilirse onların hepsi ona da yeterli gelir.

Alınacak yeni işlemci tdp değeri çok abartılmadığı sürece tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,266
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri