Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu iki kule tipi soğutucu nasıl?hangisini almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal
Bütçe
1000

Bünyamina

80+ Platinum
Hangi işlemci için bakıyorsun ?

Bünyamina

80+ Platinum
SELAM150 kodu ile bu ürünü 449TL ye alabilirsin. Çok rahat soğutuyor. Uyguna işini çözersin.

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yiğit Karakuzu
Herhangi bir kule tipi soğutucu yetecektir zaten 3600 e. ben olsam @Bünyamina arkadaşın attığını alırdım daha iyi soğutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem görüntüyü nasıl bozuyor ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir kule tipi soğutucu yetecektir zaten 3600 e. ben olsam @Bünyamina arkadaşın attığını alırdım daha iyi soğutuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem görüntüyü nasıl bozuyor ki?
Yani ilerde değiştireceğim işlemciyi ve dışınında metal renginde değil siyah renkte olmasını istiyorum

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
kule tipi soğutucunun en ucuzuna kaçmayın hocam gürülütülü çalışıyorlar. r5 3600 stok fanla götürür. Aşırı ısınıyorsa kasanız kötüdür.

frozen_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Yiğit Karakuzu
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal

Captain Barbossa

80+ Bronze
Görsellik açısından kendi sorduğunuz zok da olur. Yukarda önerilen strong modeli de kule tipi oldğundan tercih edilebilir markayı duydun ama ses konusunu bilmiyorm seslimi diye. Sessizse o da olur.

Veya 500 küsürlere satılan Dark x 123 duo veya tek fanlı olan modeli de seçilebilir. 3600 işlemci için çok daha pahalı bir şeye gerek yok bnce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal
Görsellik açısından kendi sorduğunuz zok da olur. Yukarda önerilen strong modeli de kule tipi oldğundan tercih edilebilir markayı duydun ama ses konusunu bilmiyorm seslimi diye. Sessizse o da olur.

Veya 500 küsürlere satılan Dark x 123 duo veya tek fanlı olan modeli de seçilebilir. 3600 işlemci için çok daha pahalı bir şeye gerek yok bnce.
Sizce soğutma açısından hangisi daha performanslı olur

Captain Barbossa

80+ Bronze
Sizce soğutma açısından hangisi daha performanslı olur
Kendi bıraktınız linkteki zoko da fena değil 6 ısı borusu ve 2 fan olduğundan tek fanlı ve 4 ısı boruluya göre çok az daha fark gösterebilir . Ama aralarındaki fark at la deve olmaz tabi. Zokonun o modeli de tercih edilebilir. Az daha uyguna diğerleri de. İlerde 7500f gibi bir şeye geçilirse onların hepsi ona da yeterli gelir.

Alınacak yeni işlemci tdp değeri çok abartılmadığı sürece tabi.

Top Bottom