Neler Yeni

Bu iki laptoptan hangisini önerirsiniz ?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Ben acer tercih ederdim.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Acer'in sebebi ne?

Ben kesinlikle Lenovo alırdım. 2020 yılında TN panel kullanacak kadar gözlerime saygısız biri değilim.
Sende haklısın. Ben performans için söyledim. Sen istiyorsan laptop yerine IPS bir monitör al :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Sende haklısın. Ben performans için söyledim. Sen istiyorsan laptop yerine IPS bir monitör al :)
Adam alıp sörf falan yapacak bu laptop ile, performanslı olsa ne yazar ikisi de internette gezinmek için fazlasıyla yeterli ve oyun oynamak için yetersiz.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Adam alıp sörf falan yapacak bu laptop ile, performanslı olsa ne yazar ikisi de internette gezinmek için fazlasıyla yeterli ve oyun oynamak için yetersiz.
Arkadaş ne yapacağından bahsetmemiş sadece ne önerirsiniz demiş. Bende bunu tercih ederdim dedim. Sen sadece ekran paneline göre değerlendirdin. Ben işlemci,ekran kartı ve depolama diskine göre yorum yaptım. Her şeyi eleştirmek zorunda değilsiniz bi salın kendinizi Allah aşkına ya.

• Beğen

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Arkadaş ne yapacağından bahsetmemiş sadece ne önerirsiniz demiş. Bende bunu tercih ederdim dedim. Sen sadece ekran paneline göre değerlendirdin. Ben işlemci,ekran kartı ve depolama diskine göre yorum yaptım. Her şeyi eleştirmek zorunda değilsiniz bi salın kendinizi Allah aşkına ya.
Acer'in sebebi ne?

Ben kesinlikle Lenovo alırdım. 2020 yılında TN panel kullanacak kadar gözlerime saygısız biri değilim.
Laptop'u Autodesk Fusion 360'tan 3D Tasarım ve online görüşme için alacağım. Laptop photoshop için yeterse, kaldırırsa photoshop'a başlamayı düşünüyorum. 2 günde bir Pubg lite, cs go gibi oyunlar oynarım.

• Beğen

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Laptop'u Autodesk Fusion 360'tan 3D Tasarım ve online görüşme için alacağım. Laptop photoshop için yeterse, kaldırırsa photoshop'a başlamayı düşünüyorum. 2 günde bir PUBG lite, cs go gibi oyunlar oynarım.
Bu işler için Acer olan laptop daha iyidir.

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Bu işler için Acer olan laptop daha iyidir.
Acer'in sebebi ne?

Acer fakat bu fiyata daha iyi bilgisayarlar var.
Ben acer tercih ederdim.
Önerileriniz için teşekkürler, birçok forumda yine acer önerildi. Hiçbiri veya lenovo diyen arkadaşların önerilerini/nedenlerini bekliyorum, daha sonra fiyatlar fazla artmadan sipariş edeceğim. :)

• Muhteşem
Top Bottom