Neler Yeni

Bu iki laptoptan hangisini önerirsiniz ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Acer icinden geçer

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hocam acer da dahili sanırım.
Evet Acer de de dahili GPU var arkadaş nasıl acerde harici var demiş anlamadım.

Neden Lenovo dedim; çünkü photoshop yapacağım demişsin, kardeşim Acer TN panel (en kötü renkleri TN gösterir, soluk ve kalitesiz olur renkler) Lenovo ise IPS panel (en iui renkler IPS panelde gözükür) yani photoshop yapıyorken renkler, renk uyumluluğu, göze hitap etmesi falan önemli değil mi? Senin TN panelde soluk gözüken renkler diğer çoğu ekranda (IPS, VA, amoled, super amoled) canlı gözükecektir. Böylece sen senin ekranda canlı olsun diye yaptığın değişiklik diğer ekranlarda saçmalığa neden olur. İkisinin de performansı birbirine çok uzak değildi.

alp0tter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Alper
Evet Acer de de dahili GPU var arkadaş nasıl acerde harici var demiş anlamadım.

Neden Lenovo dedim; çünkü photoshop yapacağım demişsin, kardeşim Acer TN panel (en kötü renkleri TN gösterir, soluk ve kalitesiz olur renkler) Lenovo ise IPS panel (en iui renkler IPS panelde gözükür) yani photoshop yapıyorken renkler, renk uyumluluğu, göze hitap etmesi falan önemli değil mi? Senin TN panelde soluk gözüken renkler diğer çoğu ekranda (IPS, VA, amoled, super amoled) canlı gözükecektir. Böylece sen senin ekranda canlı olsun diye yaptığın değişiklik diğer ekranlarda saçmalığa neden olur. İkisinin de performansı birbirine çok uzak değildi.
Hocam mesajınız için teşekkürler. Youtube'dan tn vs ips karşılaştırmalarını inceledim ancak o kadar da büyük bir fark olmadığını gördüm.

Top Bottom