Bu iki monitörden hangisi?

Bence 2. Çok daha iyi 165hz hem daha fiyat performas ama araştırsan daha iyilerini bulursun bu fiyatlarda

Kaça veriyor monitörleri? Çerçeveleri çok kalın daha güzel modeller bulunur bu fiyatlara 4-4.5k bandından bahsediyorsan.

Kaça veriyor monitörleri? Çerçeveleri çok kalın daha güzel modeller bulunur bu fiyatlara 4-4.5k bandından bahsediyorsan.
2.5 bandı hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizce hangisi iyidir

Son düzenleme:
IPS panel Aceri al çok daha iyi. Tabii sorunu yoksa.

Fiyatı da iyi.

IPS panel Aceri al çok daha iyi. Tabii sorunu yoksa.

Fiyatı da iyi.
Tamamdır teşekkürler ben paneli TN diye gördüm ama yanlış mı baktım acaba

Evet TN panelmiş kusura bakma.
Film dizi izlemek için alacaksan VA panelli diğer viewsonic alınabilir ama daha çok oyun için kullanacaksan özellikle CS, Valo ya da Apex gibi o zaman yine de TN panel alınabilir.

Madem arkadaşın gidip ikisini de deneyip kendin karar versen daha iyi olur.

Evet TN panelmiş kusura bakma.
Film dizi izlemek için alacaksan VA panelli diğer viewsonic alınabilir ama daha çok oyun için kullanacaksan özellikle CS, Valo ya da Apex gibi o zaman yine de TN panel alınabilir.

Madem arkadaşın gidip ikisini de deneyip kendin karar versen daha iyi olur.
Estağfurullah ne kusuru, bilgilendirme için çok teşekkürler o zaman Acer a yöneleceğim

1) https://www.akakce.com/monitor/en-u...-freesync-curved-oyuncu-fiyati,366484126.html

2) https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-kg241qs-23-6-1ms-full-hd-freesync-fiyati,661163348.html

Merhaba arkadaşımdan alacağım sıfır değil (Fiyatları aynı olacak şekilde alacağım)

Bu iki monitörden hangisi daha iyidir?

Rust,CS2,ETS,Rainbow Six oynuyorum.
göz ucuyla baktım vievsonic in eski olan monitörü yeni ürettikleri olsa iyi deneyimlemiştim ama 2 si arasında acer daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,094
Üyeler
197,615
Son üye
soner23
Geri