Neler Yeni

Bu iki monitörden hangisini alırdınız ?

ByErgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Enes Ergin
2 monitöründe özellikleri hemen hemen eşit Viewsonic'in curved olması daha avantajlı tabi,ben karar veremedim siz olsanız hangisini alırdınız ?

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
HP modelinde kenardaki çerçeveler yok gibi gözüküyor. Bence ikisinin de özellikleri benzer olduğu için hangisi gözüne daha çok hitap ediyorsa onu almalısın. Beni HP etkilemedi değil doğrusu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
lara croft
HP; TN panel. TN panel almayın, pişman olursunuz. IPS veya VA panel alın. Tn panelde renkler ve görüş açısı gerçekten çok kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
devran korkmaz
2 monitöründe özellikleri hemen hemen eşit Viewsonic'in curved olması daha avantajlı tabi,ben karar veremedim siz olsanız hangisini alırdınız ?

Monitörlere baktım alınabilir. Fakat biraz daha iyi bir monitör düşünür müsün. 1 kere alınıyor sonuçta, asus vg24vq modeli var yeni 1ms 144hz VA panel çok iyi bir monitör. Alternatif olarak eklemek istedim.

ByErgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Enes Ergin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörlere baktım alınabilir. Fakat biraz daha iyi bir monitör düşünür müsün. 1 kere alınıyor sonuçta, asus vg24vq modeli var yeni 1ms 144hz VA panel çok iyi bir monitör. Alternatif olarak eklemek istedim.
Hangi açıdan daha iyi vg24vq Viewsonic'ten ?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş

Buna da Bir Bak İstersen

Mehmet Anıl

80+ Silver
byergin ikiside çöp viewsonic xg2405 al rahatla

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ERTUĞRUL ÜNDAR
Merhaba öncelikle hangi oyun tarzı oynamayı seviyorsun bu önemli mönitör seçimlerinde ben fps tarzı oyun oynucam diyor isen yenileme hızı nedeniyle TN panel tercih etmelisin hikaye tarzı oyun oynucak ise VA tercih etmelisin IPS en iyi renklerin olduğu panel ama yenileme hızı çok düşük olmuyor olanlarda pahalı diye biliyorum ben fps tarzı oyun oynamayı sevdiğim için TN panel 27 inç 165 hz 0,5 ms asus mönitör aldım linki aşağıda kavisli mönitörlerin çoğu VA panel bilgin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,599
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom