yucexzzers
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 248
Boyle bir şey lazım bana daArkadaşlar iki tane casper all in one pc var elimde biri sıfır diğeri kullanılmış ama fiyat bilgisini bulamadım sizce sarı sitede kaça satabilirim
Hocam piyasası nedir kiBoyle bir şey lazım bana daUygun fiyattan verirsen alırım
Hocam internette yazıyor mu bakabilme şansınız var mıdır ben bulamadım daözellikleri nedir bakmak lazım
Bunlar çok para ediyor hocam laptop veya kasalara göre dokunmatik ekran oluyor diye biliyorum çoğu zaten
Hocam birinde bunlar var ama garantisi devam ediyor mu bilmiyorumİçlerinden klavye mouse çıkıyorsa, özelliklerine göre fiyat biçebilirsin. Ofis çalışanları falan bunları direkt alır.
Cihaz eski bile olsa alınma tarihine bağlı olarak garanti devam eder. Garanti belgesine bakın.Hocam internette yazıyor mu bakabilme şansınız var mıdır ben bulamadım da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birinde bunlar var ama garantisi devam ediyor mu bilmiyorum
Hocam garanti belgesi var ama klavye mousea aitmişCihaz eski bile olsa alınma tarihine bağlı olarak garanti devam eder. Garanti belgesine bakın.
Bu 0 olan mı. Sizin kullandığınız mıWindows yüklü değil sanırım tamam desem de aynı hatayı veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam garanti belgesi var ama klavye mousea aitmiş
Sistem kısmını atar mısınızPivot asansör ve 90 derece dönme özelliği de varmış
Sistem kısmını atar mısınız
Hocam dokunmatik değil sistem bilgilerini attım sizce ne kadar ederBunlar çok para ediyor hocam laptop veya kasalara göre dokunmatik ekran oluyor diye biliyorum çoğu zaten