Bu iki sistem arasında hangisini seçmeliyim? Bütçem biraz kısıtlı.

uaktas

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle bu iki sistem dememin sebebi N11 üzerinden 6 ay peşin fiyatına taksit imkanının olması.

Aradaki 8.500 TL'lik fiyat farkına değer mi? Oynadığım oyunlar genelde CS2 ve PUBG. Oynayacağım diğer oyunlarınise Ultra ayarlarda oynama gibi bir durumum yok. Eğer aralarında çok büyük bir fark yoksa eğer bütçeyi zorlamak istemiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bence Değer çünkü Hem işlemci değişiyor hem ekran kartı değişiyor RX9000 serisi ekran kartları son gelen Driver güncellemeleriyle falan gerçekten çok iyi bir ekran kartı olmuş durumda hem güç konusunda hem de performans konusunda iyi şahsen değeceğini düşünüyorum ama CS2 ve Pubg gibi oyunlar oynayacaksanız RTX5060 Ekran kartlı Bilgisayarı almanız sizin için ve Bütçe için en iyisi olacaktır

İyide ne aldığımızı göremiyoruz ki? Ankart, Ram, SSD, PSU hiçbirinin markası kalitesi belli değil. Outlet ürün mü refurbished mi onu da bilmiyoruz. Sarı siteden parça parça toplasan daha iyi.

İyide ne aldığımızı göremiyoruz ki? Ankart, Ram, SSD, PSU hiçbirinin markası kalitesi belli değil. Outlet ürün mü refurbished mi onu da bilmiyoruz. Sarı siteden parça parça toplasan daha iyi.
Soru cevap kısmında gozukuyor hepsi fiyatına göre iyi parçalar özelliştirme yapılmaması kötü ama peşin fşyatına 6 taksit kaçırılmamalı bence sipariş ettim ben

eğerki anakart rami olan iyi bir şey kullanmışlarsa ve bütçe varsa ryzen 5 7500f verx9060 xt li sistem daha mantıklı ve fiyat farkını hak eder

Son düzenleme:
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanırım ucuz olanı
Soru cevap kısmında gozukuyor hepsi fiyatına göre iyi parçalar özelliştirme yapılmaması kötü ama peşin fşyatına 6 taksit kaçırılmamalı bence sipariş ettim ben
Siz hangisini sipariş verdiniz

Geri