Çözüldü✓ Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı?

sorun çıkarmaz
gamegaraj sistemlerde en beğenmediğimiz ürün
diğer sitelerde 6000/30 ürün bulabiliyorken
gamegarajda 5600/36 6000/36 ürünler var
6000/30 olsa daha iyi

ama diğer sitelerde de şu an için bu fiyata bulamıyorsunuz sanırsam 5060 ti lı sistem

bu yüzden aradaki cl farkı gözardı edilebilir
Bu fiyata baska yerde suan yok 5060ti ama fiyatlandirmasi cok ilginc neredeyse 5070 alabiliyorum ayni paraya cok kararsiz kaldim. 47 civarina 5070 de mantiksiz gelmiyor stoklara bagli biraz

Hocam TwinMOS iyi midir? ozellestirmede baska marka da yok bunu almayi dusunuyorum ama tek soru isaretim ram markasi (konu disi kusura bakmayin)
Ram markası önemli değil, hepsi aynı büyük markaların çiplerini kullanıyor. Özelliklerinde yazan değerleri zaten verirler sadece Overclock performansı değişebilir.

O tartışmaya açık ama birkaç bin lira için de şu paraların ödendiği sistemde AMD kart kullanmazdım, fark gerçekten çok fazla olsa neyse.
amd kartlarin neyi var ki de millet boyle yaklasiyor :D
ayrica bana icinde ..60/ti gecen (herhangi bir 60/ti karti olabilir) bir sisteme 40k bayilmak manikli gelmiyor acikcasi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata baska yerde suan yok 5060ti ama fiyatlandirmasi cok ilginc neredeyse 5070 alabiliyorum ayni paraya cok kararsiz kaldim. 47 civarina 5070 de mantiksiz gelmiyor stoklara bagli biraz
butcen varsa kesinlikle 5070 e yonel.

ayrica bana icinde ..60/ti gecen (herhangi bir 60/ti karti olabilir) bir sisteme 40k bayilmak manikli gelmiyor acikcasi.

50ye kadar esneyebilme sansi var oyle olursa 7600 ve 5070 ikilisini tercih edecegim, 60ti fiyatlandirmasi rezalet

Saçma sapan sorunlar çıkarıyor, berbat değil kullanılır ben kullanıyordum mesela ama 40 bine yakın paralar verdikten sonra en ufak sorun bile yaşamak istemem şahsen.

Performans olarak 5060Ti daha iyi zaten bahsi geçen AMD karttan ve DLSS4 + Multi Frame Generation da var. Performans olarak AMD iyi olsa ona da bir şey demem.

50ye kadar esneyebilme sansi var oyle olursa 7600 ve 5070 ikilisini tercih edecegim, 60ti fiyatlandirmasi rezalet
evet. eskiden 40k diyince aklima 70/ti ailesinden bir kart gelirdi, 60/ti a kadar dusmus :D

40Knin üstü beni aşırı aşacak, 9060 XT benim işimi hayli görecek. Tebilondaki sistemde aşırı büyük bir sıkıntı yoksa değerlendirmek istiyorum

Bu olur mesela, başka var mı bilmiyorum araştırılabilir.
Sinerji sitesi bana asla güven vermiyor yorumları olsun, müşteri memnuniyeti olsun

Herkese yardımları için teşekkür ederim.

hocam benimki de biraz konu disi olacak ama yazin sonunda bir pc alacagim, 9060xt gibi bir sey alirim muhtemelen.
fl studioda isimi gorsun, online oyunlarda 200hz altina dusmesin istiyorum.
attiginiz bilgisayar ya da onun benzerleri isimi gorur degil mi?

hocam benimki de biraz konu disi olacak ama yazin sonunda bir pc alacagim, 9060xt gibi bir sey alirim muhtemelen.
fl studioda isimi gorsun, online oyunlarda 200hz altina dusmesin istiyorum.
attiginiz bilgisayar ya da onun benzerleri isimi gorur degil mi?
rekabetci oyunlarda amd nvidiaya gore dusuk kaliyor onun disinda dlss fsr’a gore suanlik daha iyi kart bu butcede rakipsiz ama tercih etmemek icin sebep yok nvidia ucuzlamadikca

Geri