Çözüldü✓ Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı?

hocam benimki de biraz konu disi olacak ama yazin sonunda bir pc alacagim, 9060xt gibi bir sey alirim muhtemelen.
fl studioda isimi gorsun, online oyunlarda 200hz altina dusmesin istiyorum.
attiginiz bilgisayar ya da onun benzerleri isimi gorur degil mi?
Hocam ben de sizin bilginiz kadar biliyorum bazı arkadaşlar PC toplama sihirbazı gibi çalışıyor bilgileri çok iyi:). Ama 9060 XT 16 GB performans videolarına baktım gayet sağlıklı çalışıyor. Benim bilgime göre işinizi görür

Hocam ben de sizin bilginiz kadar biliyorum bazı arkadaşlar PC toplama sihirbazı gibi çalışıyor bilgileri çok iyi:). Ama 9060 XT 16 GB performans videolarına baktım gayet sağlıklı çalışıyor. Benim bilgime göre işinizi görür
hocam fl biraz sistem istiyor ve amd kartlari render ya da bunun gibi isler icin biraz daha kotu kaliyor. fl i kasmadan calistirsa tamamdir benim icin.

hocam fl biraz sistem istiyor ve amd kartlari render ya da bunun gibi isler icin biraz daha kotu kaliyor. fl i kasmadan calistirsa tamamdir benim icin.
İsterseniz yeni konu açın bilgililer yardımcı olacaktır. Konuyu çözüldü işaretledigim için dikkat çekmeyecek konu

O tartışmaya açık ama birkaç bin lira için de şu paraların ödendiği sistemde AMD kart kullanmazdım, fark gerçekten çok fazla olsa neyse.
perakende de bir kart 23k
bir kart 18k

aynı şartlarda toplanan sistemlerde
9060xt 38k
5060 42.5k

arada 4.5k fark

bu tarz bir sistem için hatrı sayılır bir far
5060 ti alınmaz gidin 9060 xt alın demiyorum illaki
ama aradaki fiyat farkını küçümseyecek derecede küçük bir fark yok
5060 ti lı sistem fiyatına satılan 5070xti ile 8k aşağısına satılan 9070xt deki kadar fiyat farkı beklentiniz olmamalı zaten bu ürünlerde

Geri