Atlas Savaş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Sizce bu sistem alınır mı ne kadara alırsam kar ettirir
kulanıcakmısın satıcakmısınSizce bu sistem alınır mı ne kadara alırsam kar ettirir
Satıcamkulanıcakmısın satıcakmısın
attığınız linkte 2 sistem var hangisi birde yayında olmayanlarSizce bu sistem alınır mı ne kadara alırsam kar ettirir
En üstteki rtx3080 olanattığınız linkte 2 sistem var hangisi birde yayında olmayanlar
Yanında verdiği monitör 2. elde 6-7k arası gidiyor ekipmanlar da 2k dersek 19k ya geliyor kasakar bırakmaz zaten 32-33 e 8400f 32 gb ram ve rtx 3080 li makina diziyorsun
tamamda satma olasılıgın ne zaten 6-7kya sıfır güzel hatta 2k monitörler var kim alıcak 1080p yi adı üstünde 2.elYanında verdiği monitör 2. elde 6-7k arası gidiyor ekipmanlar da 2k dersek 19k ya geliyor kasa
Kaç paraya alırsam kar ettirir sencetamamda satma olasılıgın ne zaten 6-7kya sıfır güzel hatta 2k monitörler var kim alıcak 1080p yi adı üstünde 2.el
25 e almanız lazım ki set halinde 29 a veresiniz o zaman iyi kar bırakırKaç paraya alırsam kar ettirir sence
Adam 27,5 yazmış zaten 29a satılır mı ki25 e almanız lazım ki set halinde 29 a veresiniz o zaman iyi kar bırakır
dostum bu tarz işlerde sende emek vericeksinya 1-2 k ya ugraştıgına deymez en az 4 bin ve üzeri kazanman lazımki ugraştıgına zaman harcadına deysin şimdi anlatabiliyorum umarım sonra aldıgın kar üstüne 1 k daha koyup bu sefer gene sistem arayıp kelepire almaya çalışıp böyle böyle para kazanacaksınAdam 27,5 yazmış zaten 29a satılır mı ki
Alınır mı diyorsun yani 25edostum bu tarz işlerde sende emek vericeksinya 1-2 k ya ugraştıgına deymez en az 4 bin ve üzeri kazanman lazımki ugraştıgına zaman harcadına deysin şimdi anlatabiliyorum umarım sonra aldıgın kar üstüne 1 k daha koyup bu sefer gene sistem arayıp kelepire almaya çalışıp böyle böyle para kazanacaksın