- Konu Sahibi Konu Sahibi
almalımıyım sence çok kararsızımvalla 1000 liraya cok secenek yok gt 1030 falan var rx 550 cok arastirirsan gtx 1050 bide bu sendeki rx 460 ama iclerinde rx 460 hepsinden daha iyidir
almalımıyım sence çok kararsızımvalla 1000 liraya cok secenek yok gt 1030 falan var rx 550 cok arastirirsan gtx 1050 bide bu sendeki rx 460 ama iclerinde rx 460 hepsinden daha iyidir
büyük ihtimalle mining yapılmışhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-sapphire-nitro-rx-460-4gb-1065319010/detay testleri paylaşmış arkadaş alınır mı sizce mining falan yapılmış mıdır yada bu fiyata önerebileceğiniz başka kart var mı çünkü bu fiyatta genelde mining yapılmışlar var
kanka ihtiyacin varsa ve butcen 1000 liradan yukari cikmiyorsa bu ekran karti en ideali ha butceyi arttirirsan gtx 1060 rx 570-rx 580 gtx 1650 falan bakarsin şayet 2000-2500 liraya cikabilirsebalmalımıyım sence çok kararsızım
adam testlerini paylasmis amabüyük ihtimalle mining yapılmış
teşekkür ederimkanka ihtiyacin varsa ve butcen 1000 liradan yukari cikmiyorsa bu ekran karti en ideali ha butceyi arttirirsan gtx 1060 rx 570-rx 580 gtx 1650 falan bakarsin şayet 2000-2500 liraya cikabilirseb
Post automatically merged:
adam testlerini paylasmis ama
mining ekran kartının ömrünü azaltır. eğer benim için 2 senede kartın yanma ihtimali sorun değil diyorsan sen bilirsinkanka ihtiyacin varsa ve butcen 1000 liradan yukari cikmiyorsa bu ekran karti en ideali ha butceyi arttirirsan gtx 1060 rx 570-rx 580 gtx 1650 falan bakarsin şayet 2000-2500 liraya cikabilirseb
adam testlerini paylasmis ama
1500 liraya 2 sene kullanilacak kart alirsa opsub basina koysun (oyun icin)mining ekran kartının ömrünü azaltır. eğer benim için 2 senede kartın yanma ihtimali sorun değil diyorsan sen bilirsin
Çok pahalı hocam bu paraya rx480 8 gb varhttps://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-sapphire-nitro-rx-460-4gb-1065319010/detay testleri paylaşmış arkadaş alınır mı sizce mining falan yapılmış mıdır yada bu fiyata önerebileceğiniz başka kart var mı çünkü bu fiyatta genelde mining yapılmışlar var
Düzgün mining kartın ömrünü azaltmakmining ekran kartının ömrünü azaltır. eğer benim için 2 senede kartın yanma ihtimali sorun değil diyorsan sen bilirsin
Rx460 miningde kullanılmaz rx470 480 kullanılır.büyük ihtimalle mining yapılmış
Ben alabilirim ne kadarrx 470 satayım sana mining çıkması fazlasıyla ısınan
Hocam aldığın kart temiz ise, miningli ksrt alıyorsan da bilinçli biri tarafından yapılmışsa sorun yaşamazsın. Yalnız çok pahalı ilandaki kart.almalımıyım sence çok kararsızım
1 liraRx460 miningde kullanılmaz rx470 480 kullanılır.
Ben alabilirim ne kadar
Hocam aldığın kart temiz ise, miningli ksrt alıyorsan da bilinçli biri tarafından yapılmışsa sorun yaşamazsın. Yalnız çok pahalı ilandaki kart.
İçini rahatlatacaksa güncel olarak mining çıkması gtx 1060 6 gb kullanıyorum. Perisan halde 1000 TL'ye aldım fanı yoktu fan taktim bakımlarını yaptım. Vram ve chipset sıcaklıkları normal derecelerde sorunsuz şekilde işimi görüyor.Alıntıyı görüntüle
Sar bana 1 kilo1 lira
kışın kullanman lazım yazın sıkıntı oluyorSar bana 1 kilo
Ben hallederim onu sen sıkıntı yapma custom fan yaparızkışın kullanman lazım yazın sıkıntı oluyor