bu ilandaki rx460 alınır mı

almalımıyım sence çok kararsızım
kanka ihtiyacin varsa ve butcen 1000 liradan yukari cikmiyorsa bu ekran karti en ideali ha butceyi arttirirsan gtx 1060 rx 570-rx 580 gtx 1650 falan bakarsin şayet 2000-2500 liraya cikabilirseb
Post automatically merged:

büyük ihtimalle mining yapılmış
adam testlerini paylasmis ama

kanka ihtiyacin varsa ve butcen 1000 liradan yukari cikmiyorsa bu ekran karti en ideali ha butceyi arttirirsan gtx 1060 rx 570-rx 580 gtx 1650 falan bakarsin şayet 2000-2500 liraya cikabilirseb

teşekkür ederim

mining ekran kartının ömrünü azaltır. eğer benim için 2 senede kartın yanma ihtimali sorun değil diyorsan sen bilirsin

mining ekran kartının ömrünü azaltır. eğer benim için 2 senede kartın yanma ihtimali sorun değil diyorsan sen bilirsin
1500 liraya 2 sene kullanilacak kart alirsa opsub basina koysun (oyun icin)

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-sapphire-nitro-rx-460-4gb-1065319010/detay testleri paylaşmış arkadaş alınır mı sizce mining falan yapılmış mıdır yada bu fiyata önerebileceğiniz başka kart var mı çünkü bu fiyatta genelde mining yapılmışlar var
Çok pahalı hocam bu paraya rx480 8 gb var :D

Düzgün mining kartın ömrünü azaltmak

Azaltmaz *

rx 470 satayım sana mining çıkması fazlasıyla ısınan

büyük ihtimalle mining yapılmış
Rx460 miningde kullanılmaz rx470 480 kullanılır.

rx 470 satayım sana mining çıkması fazlasıyla ısınan
Ben alabilirim ne kadar

almalımıyım sence çok kararsızım
Hocam aldığın kart temiz ise, miningli ksrt alıyorsan da bilinçli biri tarafından yapılmışsa sorun yaşamazsın. Yalnız çok pahalı ilandaki kart.

İçini rahatlatacaksa güncel olarak mining çıkması gtx 1060 6 gb kullanıyorum. Perisan halde 1000 TL'ye aldım fanı yoktu fan taktim bakımlarını yaptım. Vram ve chipset sıcaklıkları normal derecelerde sorunsuz şekilde işimi görüyor.
16736988315607397096119459699765.jpg

Rx460 miningde kullanılmaz rx470 480 kullanılır.

Ben alabilirim ne kadar

Hocam aldığın kart temiz ise, miningli ksrt alıyorsan da bilinçli biri tarafından yapılmışsa sorun yaşamazsın. Yalnız çok pahalı ilandaki kart.

İçini rahatlatacaksa güncel olarak mining çıkması gtx 1060 6 gb kullanıyorum. Perisan halde 1000 TL'ye aldım fanı yoktu fan taktim bakımlarını yaptım. Vram ve chipset sıcaklıkları normal derecelerde sorunsuz şekilde işimi görüyor.Alıntıyı görüntüle
1 lira

Geri