Neler Yeni

bu instagram telefon satıcısından alan varmı

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
en iyi ihtimalle güzel sulu bir salatalık alırsın
Sizden gelenler hikayesine bak buram buram yalan kokuyor ayrica gumruge takilan esyalar artik bukadar ucuz gelmiyor diye biliyorum
Orijinal ve yasal olsa stok kalmaz ellerinde o verdikleri fiyata bakılırsa. Burada ekran kartı fiyatı 500-600 TL düşünce stok bitiyor direkt. Adamlar iphone 11 i 5.000tl ye veriyor stok dolu ellerinde maşallah :D
Bunlar bana çekiliş kazandınız diye mesaj attilwrdi dolandırıcılar diye biliyorum
teşekkür ederim

cr1ta

80+ Bronze
Şuraya son olarak ekliyim arkadaşlar bu tarz satıcılar varsa bazıları site de açabiliyor kendilerine. Direkt Etbis üzerinden kayıtlı site sorgulaması yapın, kayıtlı ise güvenilir bir sitedir içiniz rahat olsun. ( E-Ticaret anlamında) Aynı zamanda shopier gibi yerlerden satış yapıyorsa da yüksek ihtimalle güvenilirdir. Bu bir instagram hesabı ise ve ulaşım yolu sadece instagram ve whatsapp ise yüksek ihtimalle de dolandırıcıdır.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,017
İsim
tümen dağ
Şuraya son olarak ekliyim arkadaşlar bu tarz satıcılar varsa bazıları site de açabiliyor kendilerine. Direkt Etbis üzerinden kayıtlı site sorgulaması yapın, kayıtlı ise güvenilir bir sitedir içiniz rahat olsun. ( E-Ticaret anlamında) Aynı zamanda shopier gibi yerlerden satış yapıyorsa da yüksek ihtimalle güvenilirdir. Bu bir instagram hesabı ise ve ulaşım yolu sadece instagram ve whatsapp ise yüksek ihtimalle de dolandırıcıdır.
teşekkür ederim bilgi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,539
Üyeler
172,852
Son üye
alsso
Top Bottom