Neler Yeni

Bu internet altyapısı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Bağlantılar tamamlanmadan sorgulamada görünmez. Aboneliğe açılması gerekiyor orada görünmesi için.
Bağlantılar ne zaman tamamlanır yani benim gigafibere abone olayımki onu açsınlarmı

Chulchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Alagöz
Hangi firma bağladı hocam?
TürkTelekom işi hocam bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen hafta binaya her dairenin kapısına kadar sarı siyah kablo çektiler ucuda kabloşarın girişin orda aşşağıdaki fotolar da var bu aralar bende gigafiber istiyodum ama altyapım 1000mbps desteklemiyodu şimdi sorguluyorum hala desteklemiyor galiba o kabloşar bağlanmamış ucu duruyor fotoda göründüğü gibi sizce bu internet altyapısımı altyapıysada tam be zaman bağlarlar bide 1000mbps desteklermi yapalı kabloları 2 2.5 hafta oldu bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim açcak yer bulamadım
Bina altı sonlandırma yapılır. Ardından sinyalizyon yapıldıktan sonra kuruluma hazır oluyor. Ve 1000MBPS alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
TürkTelekom işi hocam bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bina altı sonlandırma yapılır. Ardından sinyalizyon yapıldıktan sonra kuruluma hazır oluyor. Ve 1000MBPS alabilirsin.
Ama inşallah alirimda türklerden alabilirmiyim çünkü arada %100 fiyat farkı var bu kurulum bitmesi ne kadar sürer kaç haftadır kablolar böyle benim ne yapmam gerekiyor

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Geçen hafta binaya her dairenin kapısına kadar sarı siyah kablo çektiler ucuda kabloşarın girişin orda aşşağıdaki fotolar da var bu aralar bende gigafiber istiyodum ama altyapım 1000mbps desteklemiyodu şimdi sorguluyorum hala desteklemiyor galiba o kabloşar bağlanmamış ucu duruyor fotoda göründüğü gibi sizce bu internet altyapısımı altyapıysada tam be zaman bağlarlar bide 1000mbps desteklermi yapalı kabloları 2 2.5 hafta oldu bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim açcak yer bulamadım
İnternet bağlantısı da o böyle bağlanmaması gerekiyordu

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Nasıl olması gerekiyordu
Yani normalde eve internet bağlatacağından oradan bir delik açıp dairene hat çekmesi gerekiyor kutu varsa kutuya bağlantıyı bağlaması gerekiyor yoksa ise eski tarzda içeri çekip kabloyu direk modeme bağlantı yapmaları gerekiyor hiç bir ucu bir yere geçilmemiş sadece oraya kablo koyulmuş görüştün mü müşteri hizmetleri ile?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Yani normalde eve internet bağlatacağından oradan bir delik açıp dairene hat çekmesi gerekiyor kutu varsa kutuya bağlantıyı bağlaması gerekiyor yoksa ise eski tarzda içeri çekip kabloyu direk modeme bağlantı yapmaları gerekiyor hiç bir ucu bir yere geçilmemiş sadece oraya kablo koyulmuş görüştün mü müşteri hizmetleri ile?
Ben daha hiç bir şeye abone olmadim dairelerin önüne kadar çektiler zaten

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Ben daha hiç bir şeye abone olmadim dairelerin önüne kadar çektiler zaten
Ha ben bir internet aboneliği aldın da o zaman çektiler zannettim 100mbps çektilerse bile yeni bağlantı yapmaları gerek modeme internet sağlayıcın ile iletişime geç eski hat yerine dairene yeni hat bağlansın öyle sorgulama ile zor bilgi veriyorlar veya bağlansa bile yok derler eski bağlantı hala aktifse yani benim bildiğim şekilde öyle lakin yine de bir araştır dostum

Chulchan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Alagöz
Ama inşallah alirimda türklerden alabilirmiyim çünkü arada %100 fiyat farkı var bu kurulum bitmesi ne kadar sürer kaç haftadır kablolar böyle benim ne yapmam gerekiyor
Alabilirsin dostum talep bırakman gerekiyor onlarda uygun randevu ve duruma göre kurulumu gerçekleştiriyorlar yani süreç böyle işliyor ekstra bir şey varmı şuan bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Alabilirsin dostum talep bırakman gerekiyor onlarda uygun randevu ve duruma göre kurulumu gerçekleştiriyorlar yani süreç böyle işliyor ekstra bir şey varmı şuan bilmiyorum
Talep nAsi birakcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom