Koz-1
80+
Dahası
Burada yanan mavi ışığın anlamı nedir ?
THERMALTAKECA-3K8-60M1WE-00Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming KasaKasa modeli ne hocam
hocam bu ışık yanıyor ama ekran gelmiyor : D kafayı yemek üzereyimO ışığın anlamı bilgisayar sorunsuz bi şekilde başladı ve çalışıyor o ışık(teknik bi sorun olmadığı sürece )yanmazsa pc açılmaz çok yaşadım umarım yaşamazsın
Benim pc de arasıra öyle oluyor biosu sıfırlıyorum düzeliyorTHERMALTAKECA-3K8-60M1WE-00Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu ışık yanıyor ama ekran gelmiyor : D kafayı yemek üzereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu forumda detayları paylaştımYardım - Kasamdan Hiçbir şekilde görüntü alamıyorum
Ekran kartı: Gigabyte RTX 3070 Ti Aorus Master 8G GV-N307TAORus m-8gd 256 bit GDDR6X 8 GB. İşlemci: Ryzen 5 3600. Anakart: ASUS Prime B450 M-K RAM: CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR 2x8 16gb PSU: 600W thermaltace 80+ SSD: 480GB ssd + RC500 TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2ssd...forum.donanimarsivi.com
aynı mavi ışık bende de yanıyor onda sıkıntı yok ama onun hemen yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor acaba bir bilgin var mı ?bilgisayar çalışıyor demek istiyor mavi led.
Detaylı sıfırlama rehberi : https://www.technopat.net/sosyal/konu/bios-sifirlama-rehberi.552063/Benim pc de arasıra öyle oluyor biosu sıfırlıyorum düzeliyor
o depolama çalışıyor anlamına geliyoraynı mavi ışık bende de yanıyor onda sıkıntı yok ama onun hemen yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor acaba bir bilgin var mı ?
O bende de yanıyor ama anlamını bilmiyorumaynı mavi ışık bende de yanıyor onda sıkıntı yok ama onun hemen yanında kırmızı ışık yanıp sönüyor bu ne anlama geliyor acaba bir bilgin var mı ?
pc aldığımdan beri merak ettiğim bir şeydi teşekkür ederimokuma yazma yapıyor demek yani