Intel Core™ I7-4770 Işlemci 8m Önbellek, 3,90 Ghz
Intel Core™ I7-4770 Işlemci 8m Önbellek, 3,90 Ghz'e Kadar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
malesef sipariş vermişler sorun olurmu ? ne farkı varBu işlemciyi almakta kararlıysan n11 de başka satıcı da var linkini atabilirim.
malesef fatura istedikleri için buradan almışlar kötümüdür sizce ?Eski işlemcileri 2. elden alın. Gereksiz pahalı fiyattan satılıyor.
kötü değil de eski işlemci sadecemalesef fatura istedikleri için buradan almışlar kötümüdür sizce ?
anakartın desteklediği bunlar olduğu için tekrardan anakart fiyatı vb vermemk için buna almışlar bunun bir üstü 2600 onunda üstü 3k gibi ibişiBi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da sadece satıcı az ürün listelemiş ondan minik bir güvensizlik oldu.
Bir de o fiyatlara daha güncel nesil işlemci de alabilirdin aslında neden bunu tercih ettin?
Fiyatına göre kötü. Yeni işlemciler bu fiyatta zaten. Keşke 2. el alsalarmışmalesef fatura istedikleri için buradan almışlar kötümüdür sizce ?
önemli değil ya oyun için falan değildir zaten sadece bozuk gelirmi diye sormak istedim yada 2.el falanBi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum da sadece satıcı az ürün listelemiş ondan minik bir güvensizlik oldu.
Bir de o fiyatlara daha güncel nesil işlemci de alabilirdin aslında neden bunu tercih ettin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü değil de eski işlemci sadece
hocam leş bu fiyat neTeşekkürlerIntel Core™ I7-4770 Işlemci 8m Önbellek, 3,90 Ghz
Intel Core™ I7-4770 Işlemci 8m Önbellek, 3,90 Ghz'e Kadar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben i7 3770K alacağım 900₺ ye bunlar abartı pahalı satılıyor harbi n11 flan eski nesil işlemcileriFiyatına göre kötü. Yeni işlemciler bu fiyatta zaten. Keşke 2. el alsalarmış
Intel i3-13100F Dört Çekirdek 3.4 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-13100F Dört Çekirdek 3.4 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-13100F Dört Çekirdek 3.4 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.931,86 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sana bir sır vereyim o işlemcinin sıfırı yok çok güzel kazık yemişsiniz tabiri caizseönemli değil ya oyun için falan değildir zaten sadece bozuk gelirmi diye sormak istedim yada 2.el falan