Yardım bu işlemciyi alsam ne akdar fark eder

Modlayarak çalıştığını zaten söyledim ve işi bilerek mi yapıyorsunuz diye sordum ki sonradan alıp sorun yaşamayın. "!" kullanmadan önce düzgünce mesajı okuyup anlamaya çalışsanız zaten gereksiz bir sohbet dönmez. Dediğim gibi lol oynamak istiyorsanız ekran kartınız da önemli bir etken olacaktır.

alıcağım işlemci bu

ve lga 775 yazıyor uyucaktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

süpürge çalışıyor gibi uzakta durunca bile saçlarımı kaldırıcak kadar güçlü sdlfkmlsdfslş
şuan 30 derece işlemci
O işlemciler LGA 771 için oluyor ama modlama ile LGA 775 için uyarlıyorlar işlemciyi.

Bence Xeon yerine Core 2 Quad serisi tercih edin direkt. Xeon alıp sorun yaşayan çok kişi var, sonuçta LGA 771 için üretilen bir işlemci kendisi.

Modlayarak çalıştığını zaten söyledim ve işi bilerek mi yapıyorsunuz diye sordum ki sonradan alıp sorun yaşamayın. "!" kullanmadan önce düzgünce mesajı okuyup anlamaya çalışsanız zaten gereksiz bir sohbet dönmez. Dediğim gibi lol oynamak istiyorsanız ekran kartınız da önemli bir etken olacaktır.
özür dilerim kafam biraz dağınık dikaktli okyamamışım

Fark tabii ki olur.

Usta 1 core ile 4 core bir işlemciyi kıyaslıyorsun farkın ne kadar olacağını tahmin edebilirsin heralde.

tahmın edebiliyorum azçok ama bide size sorıyım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki ne kadar bi fark olur tahmınen

4ghz e çıkartırım işlemciyi
Sistemin geri kalanı da önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,290
Üyeler
192,675