Bu Jant Bu Arayaba Nasıl Olur ?

Ya ben kendi zevkime göre muhtemelen düzgün bir coilover alır ön arka arabayı hem biraz alçaltır hem de yol tutuşu artar. Ufak karbon dokunuşlar yapardım ayna kapakları gibi tampon altı lipleri gibi ama benim tarzım genel olarak minimal şeyler. Tavsiyeyle görsel bir şey yaparsan iki günde sıkılırsın. Bana sorarsan üstündeki jant o arabaya çok yakışıyor ama rengi de önemli.

Ya ben kendi zevkime göre muhtemelen düzgün bir coilover alır ön arka arabayı hem biraz alçaltır hem de yol tutuşu artar. Ufak karbon dokunuşlar yapardım ayna kapakları gibi tampon altı lipleri gibi ama benim tarzım genel olarak minimal şeyler. Tavsiyeyle görsel bir şey yaparsan iki günde sıkılırsın. Bana sorarsan üstündeki jant o arabaya çok yakışıyor ama rengi de önemli.
Hocam rengi 1. fotoğraftaki renk işte
Yarasa ayna alacağım işte
Cam filmi
Tavan kaplama yaptıracağım siyah
Öne ek attırırım
Difizör de düşünüyordum muayeneden kalıyormuş yalan oldu

Carbon dan kastın mesela neyi carbon yapabilirim(DİREKSİYON HARİÇ)

Hocam rengi 1. fotoğraftaki renk işte
Yarasa ayna alacağım işte
Cam filmi
Tavan kaplama yaptıracağım siyah
Öne ek attırırım
Difizör de düşünüyordum muayeneden kalıyormuş yalan oldu

Carbon dan kastın mesela neyi carbon yapabilirim(DİREKSİYON HARİÇ)
Bilemiyorum vallahi o arabanın dışına da pek carbon gitmez gibi. İç mekanda göğüsü vitesin altını filan ince ince carbon yapabilirsin. Yine söylüyorum deneye deneye kendi zevkinize göre ilerleyin parça parça. Bir günde olup bitecek iş değil zaten zaman alır ama bittiğinde de oldu bu iyi ki uzun sürmüş dersin.

Geri