Mor olan ne anlamadım
Bende nvidia dönüştürücü var kutudan çıkan ondan dolayı onu kullandım yine problem olurmu görselini attımAlıntıyı görüntüle
mor yere işte.
Alıntıyı görüntüle
mor yere işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablonun iki ucunuda atsana
Alakası yok kanka malesef. Farklı bir şey bu.ekstra kablo diye biliyorum mesela ekran kartı 6lık güç lazımdı ama 4lük pin vardır bunuda ek olarak takıyorsun
kanka sarı yer ekran kartına yeşil psu ya işte, adamlar yazmışlar kocaman, renk bile koymuşlar.Bende nvidia dönüştürücü var kutudan çıkan ondan dolayı onu kullandım yine problem olurmu görselini attım
O zaman ekran kartının kutusundan çıkan aparatı kullanmicam yani dimiAlakası yok kanka malesef. Farklı bir şey bu.
kanka sarı yer ekran kartına yeşil psu ya işte, adamlar yazmışlar kocaman, renk bile koymuşlar.![]()
Ekran kartı kutusundan çıkan aparatı kullanmana gerek yok senin psu da nvidia uyumlu kablo var direkt onu kullan.O zaman ekran kartının kutusundan çıkan aparatı kullanmicam yani dimi
Ekran kartına aparatsız direk takılıyorsa sıkıntı yok.O zaman ekran kartının kutusundan çıkan aparatı kullanmicam yani dimi
İçini açtım start verdim duman geldiEkran kartına aparatsız direk takılıyorsa sıkıntı yok.
Bu arada diğer psu hala çalışıyormu veya sorun ondamı emin olamk için bunu deneyebilirsin istersen.
baktın koku geliyor sıkıntı var o zaman rahat rahat psu sorunluydu diyebilirsin.
Umarım pc takılıyken yapmamışsındır kankam sdfadsffdsaİçini açtım start verdim duman geldi![]()
Dkkdkssksksk insallah bisi olmamıstırUmarım pc takılıyken yapmamışsındır kankam sdfadsffdsa
İyi bari sorunun psu da olduğunu bilmek rahatlattı, en azından biliyoruz artık.