Neler Yeni

Bu kablolar nedir bilen var mı?

Musa Dinç

80+ Bronze
Bir zararı yok demişsiniz ama bir süre sonra iptal olduğunu söylemişsiniz?
Evet çünkü sistem eskiyor ama bina eskiyince meydana geliyor mesela bina 15 20 yıllıksa bi 5-10 sene en az gider diye tahmin ediyorum zaten gerek yok kendileri bir süre sonra otomatik iptal olcak sizin iptal ettirmeniz gerekecek durum olmucak sadece sökeceksiniz kabloları bitti o çıkışlar kalacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nuuf

Nuuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Nuuf
Evet çünkü sistem eskiyor ama bina eskiyince meydana geliyor mesela bina 15 20 yıllıksa bi 5-10 sene en az gider diye tahmin ediyorum zaten gerek yok kendileri bir süre sonra otomatik iptal olcak sizin iptal ettirmeniz gerekecek durum olmucak sadece sökeceksiniz kabloları bitti o çıkışlar kalacak.
Hocam onları anladimda bu kabloların olduğu yer mi iptal olacak duvardan gecenmi?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Bu evin belliki planında var o ve eski tip kasa kullanılmış bu bina eski o kablonete ait olsaydı aşağıdan veya yukarıdan tümleşik kablo inerdi öyle girişi olmaz ayrıca hepsi yerel anten çıkışı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka odaya görüntü çıkışı için uyduya vs takılıyordur büyük ihtimal.

Kullanabiliyor dedim o demedim farkındaysan?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Musa Dinç

80+ Bronze
Hocam onları anladimda bu kabloların olduğu yer mi iptal olacak duvardan gecenmi?
Duvardan geçen kablo otomatik kullanılmıcak yani sizin ellemenize gereken bir durum olmucaktır hiçbir zaman.

Top Bottom