Arkadaşlar 1 saattir kasa ile mal mal bakışıyorum. O kadar çok kablo var ki ben bunu nasıl bağlayacağım çözemedim. Bağlamaktan çok bu kabloları nereye sokacağım onu çözemedim kablolar sıkışıyor hdd bölgesi yüzünden. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 1 saattir kasa ile mal mal bakışıyorum. O kadar çok kablo var ki ben bunu nasıl bağlayacağım çözemedim. Bağlamaktan çok bu kabloları nereye sokacağım onu çözemedim kablolar sıkışıyor hdd bölgesi yüzünden. Yardımcı olursanız sevinirim.
Niye sıkıntı mı olur ki aldıktan sonra kabloları sığdırmak için hdd bilmesini sokmeyi düşünüyorum suanlikKeşke almadan önce araştırsaydın
Bakınız:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşiniz zor. Önce kasayı kenara koyup atılan rehber videoları baştan sona izleyin. Sonra videoyu tekrar başa alıp aynı adımlarla ilerleyin.Niye sıkıntı mı olur ki aldıktan sonra kabloları sığdırmak için hdd bilmesini sokmeyi düşünüyorum suanlik
Kanka bir tane benzeyen bir anakartta göre yaptım bios açıldı işlemciyi falan gördü ama hala tam kuramadım sorun olmaz umarım. Benim sorun ettiğim şey aslında psudaki aşırı kablolardı öyle de oldu kablonun yarısı arttı boşluklara sıkıştırdımİşiniz zor. Önce kasayı kenara koyup atılan rehber videoları baştan sona izleyin. Sonra videoyu tekrar başa alıp aynı adımlarla ilerleyin.
O şekilde kullanmamalısın o bilgisayarı. Bir an önce adam akıllı bir bilgisayarcıya götür düzgünce montaj yapsın.Kanka bir tane benzeyen bir anakartta göre yaptım bios açıldı işlemciyi falan gördü ama hala tam kuramadım sorun olmaz umarım. Benim sorun ettiğim şey aslında psudaki aşırı kablolardı öyle de oldu kablonun yarısı arttı boşluklara sıkıştırdımfanların önü kablo dolu kablodan işlemciyi falan göremiyorum ama çalışması sevindirdi doğrusu herkese teşekkür ederim.
Psu kablolarının sıkışmasını mi diyorsun kanka yoksa kasa içindeki kablo fazlalığını mıO şekilde kullanmamalısın o bilgisayarı. Bir an önce adam akıllı bir bilgisayarcıya götür düzgünce montaj yapsın.
Kablodan işlemciyi nasıl göremiyorsun hocam? Fotoğraf atma imkanın var mı?Kanka bir tane benzeyen bir anakartta göre yaptım bios açıldı işlemciyi falan gördü ama hala tam kuramadım sorun olmaz umarım. Benim sorun ettiğim şey aslında psudaki aşırı kablolardı öyle de oldu kablonun yarısı arttı boşluklara sıkıştırdımfanların önü kablo dolu kablodan işlemciyi falan göremiyorum ama çalışması sevindirdi doğrusu herkese teşekkür ederim.
24pinli kablo ve diğer kablolar genelde işlemcinin ön tarafına denk geldi o yüzden öyle ama düzenleyeceğim. Anakartın diğer kısımları gözüküyor tek korkum fanların kabloları koparmaması bir şekilde bağlayacağım kablolarıKablodan işlemciyi nasıl göremiyorsun hocam? Fotoğraf atma imkanın var mı?