Yardım Bu Kabloyu Nereden Bulabilirim?

ca.s

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,438
Notebook fanı çoğaltmak için çoklayıcı kabloyu nereden bulabilirim?

Bu kablo ile iki fanı aynı anda çalıştırır mı notebook, zorlanma olur mu?

İki fan hızını da otomatik kontrol eder mi bilgisayar sıcaklığa göre?

Bilgisayarın verdiği güç fanlara bölüştürülerek mi dağıtılır yoksa her iki fan da ayrı ayrı güç mü alır?

Notebook fanı çoğaltmak için çoklayıcı kabloyu nereden bulabilirim?

Bu kablo ile iki fanı aynı anda çalıştırır mı notebook, zorlanma olur mu?

İki fan hızını da otomatik kontrol eder mi bilgisayar sıcaklığa göre?

Bilgisayarın verdiği güç fanlara bölüştürülerek mi dağıtılır yoksa her iki fan da ayrı ayrı güç mü alır?
elektrikçi veya bilgisayarcı olarak adlandırdığımız yerlerden temin edebilirsin

eğer bilgisayarın böyle birşeyi destekliyorsa olmaz desteklemiyorsa geçmiş olsun

iki fan hızını da oto kontrol etmez senin ayarlaman gerek

gücü de senin ayarlaman lazım

elektrikçi veya bilgisayarcı olarak adlandırdığımız yerlerden temin edebilirsin

eğer bilgisayarın böyle birşeyi destekliyorsa olmaz desteklemiyorsa geçmiş olsun

iki fan hızını da oto kontrol etmez senin ayarlaman gerek

gücü de senin ayarlaman lazım
Online nerden bulabilirim?

Çalıştırır mıdan kastım fan hızları ne olur, tek fan için verdiği gücü iki fan hızı için verir mi, fanın harcadığı 2w falan.

Bilgisayar fan hızını kendi kontrol ediyor. Manuel kontrol yok. Şu an var olan fanı kontrol ettiği gibi iki tane olursa o ikisini de kontrol eder mi otomatik?

Online nerden bulabilirim?

Çalıştırır mıdan kastım fan hızları ne olur, tek fan için verdiği gücü iki fan hızı için verir mi, fanın harcadığı 2w falan.

Bilgisayar fan hızını kendi kontrol ediyor. Manuel kontrol yok. Şu an var olan fanı kontrol ettiği gibi iki tane olursa o ikisini de kontrol eder mi otomatik?
kalitesiz dandik bişey alırsan fanlar iyi çalışmaz online hepsiburada gibi sitelerde vardır diye düşünüyorum otomatik kontrol ediyorsa kaliteli bişey alırsan güzel çalışır fanlar

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
kalitesiz dandik bişey alırsan fanlar iyi çalışmaz online hepsiburada gibi sitelerde vardır diye düşünüyorum otomatik kontrol ediyorsa kaliteli bişey alırsan güzel çalışır fanlar
Şu an var olan fanda 3pin var ona göre bakıyorum kabloya da çok az satan var. Sorduğumda da masaüstü ile uyumlu diyor çoğu. Aliexpresste bayağı var bir de ordan bakıyorum. Alıp denemeden bilemeyeceğim galiba ne olacağını. İnşallah iki fan çalışırken güçleri yarı yarıya kullanmazlar. Öyle olursa fan hızları yarıya düşer.

Şu an var olan fanda 3pin var ona göre bakıyorum kabloya da çok az satan var. Sorduğumda da masaüstü ile uyumlu diyor çoğu. Aliexpresste bayağı var bir de ordan bakıyorum. Alıp denemeden bilemeyeceğim galiba ne olacağını. İnşallah iki fan çalışırken güçleri yarı yarıya kullanmazlar. Öyle olursa fan hızları yarıya düşer.
yerinizde olsam bilgisayardan veya elektrik kablo işlerinden anlayan bi arkadaşıma sorardım eğer yoksa denemeden bilemezsin ama kaliteli bişey al 100 liralık alıp 5 gün kullanmak var 500 liralık alıp 5 yıl kullanmak var

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,624
Üyeler
189,639
Son üye
Cey Mılmaz 1
Geri