param güvendeyle nasıl dolandırılıyor?3000 e satılır da param güvende ile dolandırılan çok gördüm önermem
param güvendeyle nasıl dolandırılıyor?3000 e satılır da param güvende ile dolandırılan çok gördüm önermem
evet bilemedim daha güvenli gibi ikimizide korumazmı sistem kartı göndermeden video çeksem detaylıca çalıştığına dair de sorun olmaz herhalde.param güvendeyle nasıl dolandırılıyor?
geçen arkadaş e.kartı satmışta alan kişi eşofman koyup iade etmişti ya bu tür olaylarla uğraşılmazparam güvendeyle nasıl dolandırılıyor?
Satıyor , adam alıyor ya bozuyor ya aynı kartın bozugunu koyuyor geri yolluyor birşeyde gelmiyor elinden hatta PS2 satıp geri eşofman gelen gördüm forumda adama sahibinden dava acabilirsin demiş kendileri bir şey yapmamış .param güvendeyle nasıl dolandırılıyor?
İade yaparken içine ekran kartını koymuyorlar hocam sıkıntı ordaPiyasası genelde 2500 bandında. 3000 e veriyorsan sat gitsin. Paramgüvende yerine önce paranı alıp kargolarsan tabii ki iyi olur. Ama karşı tarafta kendini güvence altına almak istiyor.
Naçizane tavsiyem satarken kartınızın seri numarasını kenara not edin foto alın. Ödemeyi alırken şu seri numaralı ekran kartı diye havale eft yapmasını isteyin. Kartınızın görünmeyecek sadece sizin bildiğiniz bir noktasına çizik/boya veya iz bırakın. Kesinlikle pcb kısmına değil. İade vs durumunda kendi kartınız olup olmadığını çok net anlarsınız vesselam.
Nerdeeetamam bende iadeye red ederim olmuyomu.
Hiç sıkıntı yok. Video eşliğinde açarım.İade yaparken içine ekran kartını koymuyorlar hocam sıkıntı orda
Ben o riske girmem hocam.Alırken hep param güvende ile alıyorum işlemci ekran kartı ama param güvende ile satmaya bi tarafım yemezHiç sıkıntı yok. Video eşliğinde açarım.
Birde hocam alışveriş öncesi kesinlikle telefonda bir görüşürüm. Sohbet muhabbet belli ediyor. Ederin çok üstünde teklifler vs veriyorsa, Bağcılar'da arıyorsa, suriyeli ise uzak duruyorum
Param güvende ile satışımdan bir tane iade geldi. Sıfır kapalı kutu ürün arızalı çıktı. Alıcı ile alakası yoktu. İtopya sağolsun.
3300 e almakla bile ısrar ediyor.param güvende ile kesinlikle donanım satmayın. %90'ı dolandırıcı. 3000'e de iyi vermişsin açıkcası 3200 - 3500'e 1660s 1660ti falan bulunur.
Ben çok sattım param güvende ile sorun olursa dava vs. Ugrasicaksan satabilrsinallah allah havale alayım bari arkadaştan o şekil yapsam olurmu diyorsunuz fiyatına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
up up up