Bu Kasa Alınır mı? (Bütçe 2K)

Moonlighter

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,015
Bütçe
2000
Kasa bu arkadaşlar bütçemi belirttim aradağım özellikler büyük olması çünkü büyük bir kule tipi işlemci soğutucusu takacağım ve ekran kartım zaten çok büyük ve kalın(evga rtx 3080) son olarak da 4 fan pwm olmasını istiyorum rgb olmazsa daha iyi olur ama mecbursak ışıklı da olabilir.

Kasa bu arkadaşlar bütçemi belirttim aradağım özellikler büyük olması çünkü büyük bir kule tipi işlemci soğutucusu takacağım ve ekran kartım zaten çok büyük ve kalın(evga rtx 3080) son olarak da 4 fan pwm olmasını istiyorum rgb olmazsa daha iyi olur ama mecbursak ışıklı da olabilir.
Bütçe Çıkar ise bunu öneririm

Bütçe Çıkar ise bunu öneririm
Evet bu kasa da güzelmiş lakin bütçe içinde kalmayı düşünüyorum eğer hiç seçenek çıkmazsa belki düşünebilirim teşekkürler öneriniz için.

zoko alınır.bütçe çıkarsa arkadaşın attığı ponos ultrayı kullanıyorum tavsiye ederim.

zoko alınır.bütçe çıkarsa arkadaşın attığı ponos ultrayı kullanıyorum tavsiye ederim.
Şefim peki fanları anakarttan kontrol edebiliyor muyuz. Bir de sac kalitesi nasıl, kalın değil mi biraz.

Şefim peki fanları anakarttan kontrol edebiliyor muyuz. Bir de sac kalitesi nasıl, kalın değil mi biraz.
rgb kontrolcüsü yok.bende anakarttan kontrol ediyorum fanları.sac kalınlığını hiç düşünmedim ama kağıt gibi kasa olacağına böyle olsun.fanları sessiz ve gayet serin çalışıyor.

Geri