Neler Yeni

Bu Kasa Alınır mı? (Bütçe 2K)

Milkurt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Söyleyemem
Önerin nedir knk
Ekran Kartı Olmayacak 2GB Ram Yeterdir. i4 i5 İşlemci Yeterdir Monitörü Katmıyorum.Eğer adanada yaşıyorsan satabilirim sana
Warband, Gta san dc v.s ts3 sıkıntısız kasmadan donmadan oynarsın video izlersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne anlatmak istedin kral açarmısın biraz :D
Kral Halen Emektear muq kasalar var 2k ya warband tır gta 3 san andreas mafia çoğu oyunu oynatıyor internette en ufak sorunlar bile karşılaşmıyorsun.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,947
İsim
.
Ekran Kartı Olmayacak 2GB Ram Yeterdir. i4 i5 İşlemci Yeterdir Monitörü Katmıyorum.Eğer adanada yaşıyorsan satabilirim sana
Warband, Gta san dc v.s ts3 sıkıntısız kasmadan donmadan oynarsın video izlersin

Kral Halen Emektear muq kasalar var 2k ya warband tır gta 3 san andreas mafia çoğu oyunu oynatıyor internette en ufak sorunlar bile karşılaşmıyorsun.
Anladım

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Ahmet

Reis boş kasaa diyorum ben :kekw: şasesi yani

Top Bottom