VeV1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 452
Sadece dikey takıldığında olan bir sorun değil kutudan çıkar çıkmaz bunlarla karşılaşan insanlar var. Olması gereken yerde değilse akıp gitmiş demektir. 9070xt şuan rog yok zaten yok msi da 9000 serisinin hiç birinde yok amd ile anlaşamadılar. Ayrıca tuf seçilen sisteme göre gigabyte alınca pek de fiyat farkı çıkmadı. Ben zaten asla gigabyte 9070 xt almam da önerilmesine çok üzüldüm hala daha da savunuyorsunuz hemde fark azken. Gigabyte'ın bir marka olarak dediğinin zerre kıymeti yok ben kullanıcılarının dediğine bakarım. Ekosistem olarak Tuf kullanan biri olarak, genel olarak tuf serisi ürünlerin çoğunun gereksiz pahalı olduğunu rahatlıkla söyleyen biriyim. Hala neden sorunlu ürünü savunduğunuzu anlamıyorum. İnsanlara sorunlu ürün önermeyin insanların iyiliği için. Bunu alan karşılaşsa o uğraşacak umarım tercih edip de karşılaşmaz. Böyle haklı çıkmaya çalışmanızı hiç anlamıyorum anlamsız bir ego ile hayır iyi yaptık der gibi konuşmanızı anlamıyorum. Ben 5000 serisinde rop sorunu vardı şimdi almayın dedim. Gigabyte hala sorunları yaşayanlar var.Sadece dikey takıldığında spesifik meydana gelen bir sorun ve ben Gigabyte'ın resmi açıklamasını okumadım bile, kullanıcıların yorumlarından yola çıkarak konuşuyorum sadece. Evet konu başlıklarını takip ettim Reddit'de isterseniz size de atarim okuyabilirsiniz. O bileşen akıp gitmiyor, bi kısmı sızıyor.
Sonuçta herkesin bütçesi bir değildir, fiyat performans isteyen arkadaşların TUF, Rog vs gitmek yerine onun bütçesini diğer parçalarda daha iyi performans verecek ürünlere ayırması daha mantıklıdır. Her parcayi asus'un msi'ın üst segmenti secelim o zaman 50k lik sistemi 80k ya alsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, ilk topladığı kasaya bakarsanız görürsünüz, kasaya bütçesi 54-56k, monitörle beraber 70 diye hesaplıyor
https://forum.donanimarsivi.com/konu/9070-xt-gaming-oc-fanlarda-macunumsu-sey.1121089/
Bu konu sadece 3 gün önce bu forumda atıldı daha nice forumlarda ve globalde ne kadar çok örneği var bende redditte birebir takip ediyorum.
Markaların ne dediğine bu kadar güvenmeyin.
Siz hatalı olduğumu düşündüğünüz bir yer varsa lütfen söyleyin.
Son düzenleme: