Bendede aynısı var hava akışı gayet güzel ve sistem ısınınca otomotik fan hızı artıyor.İkinci elini 350 TL'ye buldun sizce alınırmi hava akışı nasıl
Adreslenebilirmi fanlarBendede aynısı var hava akışı gayet güzel ve sistem ısınınca otomotik fan hızı artıyor.
Hayır.Adreslenebilirmi fanlar
O paraya daha kalitelileri varİkinci elini 350 TL'ye buldun sizce alınırmi hava akışı nasıl
Hayır değiştirilemiyorAdreslenebilirmi fanlar
O paraya daha kalitelileri var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır değiştirilemiyor
Mesela ne var daha kaliteli ?alınır hocam 350tlye daha iyisi çok zor
550 TL'ye kadar çıkabilirim ranker kasa alicagim gün stoğu bitti yenilenmesi çok sürermi?alınır hocam 350tlye daha iyisi çok zor
daha iyisi zor dedim zatenMesela ne var daha kaliteli ?
hangi markanın hocam550 TL'ye kadar çıkabilirim ranker kasa alicagim gün stoğu bitti yenilenmesi çok sürermi?
Yok arkadaş demiş daha kalitesi var bende o yüzden öyle yaptım.daha iyisi zor dedim zaten
Ranker cygnus v2 alcaktim stok bittidaha iyisi zor dedim zaten
hangi markanın hocam
daha iyisi zor dedim zaten
hangi markanın hocam
100m alsın.Ranker cygnus v2 alcaktim stok bitti
+ bu kasa da çok şık bir kasadır100m alsın.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.183,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com