Parçalar? Normal ucuza gelsin ayarında toplandı ise 15/16/17k yani tamamen diğer parçalarda etkili
Yani şahsen 22-23 bin civarı teklif ederim kasayaHocam kasa tam olarak benim değil sadece fotoğrafları var Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Satan kişi her şey birlikte 40k demiş bana aşırı pahalı geldi bi fikir alayım dedim
15k ya 2. El 4060 çok zorParçalar? Normal ucuza gelsin ayarında toplandı ise 15/16/17k yani tamamen diğer parçalarda etkili
40 çok 25 ederHocam kasa tam olarak benim değil sadece fotoğrafları var Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Satan kişi her şey birlikte 40k demiş bana aşırı pahalı geldi bi fikir alayım dedim
Bende öyle düşünmüştüm teşekkürler15k ya 2. El 4060 çok zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
40 çok 25 eder
Yani şahsen 22-23 bin civarı teklif ederim kasaya
Sıfırı 20k'ya satılıyordu bir kaç ay önce. Arada indirime giriyor yineYani şahsen 22-23 bin civarı teklif ederim kasaya
Hocam ben sadece kasa için demiştim anakart/ram/ssd/kasa-psu yu sordum ve 40k çok pahalıHocam kasa tam olarak benim değil sadece fotoğrafları var Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu kasaların sıfırı 20-25k arası degısıyor ındırımlerde daha ucuza bıle bulursunuz. ıkıncı el en fazla 13-14-15 daha fazlası verılmez