Neler Yeni

Yardım Bu kasa ve PSU iş görür mü?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Bütçe
750
Öncelikle sistemde ekran kartı olmayacak, intelin eskilerinden iGPU'lu bir işlemcisi olacak. TDP değeri 55w yazıyor sitesinde.
1 adet SSD ve 1 adette 4GB ya da 2 adet 2GB bellek takılı olacak. Bir de belki dandik bi CPU soğutucu.

Kasa için tıkla canım

Anakart olarak LGA1155 soketli (Turbox H61C) bir anakart kullanacağım (bulabildiğim en ucuz anakart bu oldu).
Sistem için her şey aklımda fakat kasa ve PSU konusunda çıkmaza girdim.
Sistemin 100-150wattdan fazla enerji tüketeceğini düşünmüyorum o yüzden bu bile çok geliyor gibi hissediyorum, eğer daha iyi, daha ideal, daha ucuz kasa/psu öneriniz varsa lütfen belirtin.

İkinci el (sarı siteden falan) istemiyorum.

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Öncelikle sistemde ekran kartı olmayacak, intelin eskilerinden iGPU'lu bir işlemcisi olacak. TDP değeri 55w yazıyor sitesinde.
1 adet SSD ve 1 adette 4GB ya da 2 adet 2GB bellek takılı olacak. Bir de belki dandik bi CPU soğutucu.

Kasa için tıkla canım

Anakart olarak LGA1155 soketli (Turbox H61C) bir anakart kullanacağım (bulabildiğim en ucuz anakart bu oldu).
Sistemin 100-150wattdan fazla enerji tüketeceğini düşünmüyorum o yüzden bu bile çok geliyor gibi hissediyorum, eğer daha iyi, daha ideal, daha ucuz kasa/psu öneriniz varsa lütfen belirtin.

ben sana söyliyeyim bende turbox anakart kullanıyorum alma

Mustafaer

80+ Bronze

Kasa için tıkla canım

Hocam iş bilgisayarımı olacak

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben sana söyliyeyim bende turbox anakart kullanıyorum alma
Neden :( ne sorunu var?

Hocam iş bilgisayarımı olacak
Gibi gibi, tam olarak iş değil de öyle bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bilgisayarı kullanmayacağım doğru düzgün, 1-2 program/uygulama açacağım öyle kalacak. En az parayı harcamaya çalışıyorum o yüzden ve tek bir tane de almayacağım bu sistemlerden. 400₺'lik ne gibi bir artısı var bunun?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak

bu arada çok dandik marka 1 neden dandik dersen 8 aydır kullanıyorum çekmediğim dert kalmadı anakart usb yi bazen görmüyo bazen fazla usb takınca 6 7 tane gibi 2 tanesi çalışmıyor mesela ps3 kolu takıp oyun oynuyorum bilgisayarda mouse çalışmıyor ve kulaklık gidiyor ve hergün yapıyor bunu yeniden başlat yapınca düzeliyor

şimdi diğerlerinden neden ucuz olduğunu anlamışsındır

Hocam bilgisayarı kullanmayacağım doğru düzgün, 1-2 program/uygulama açacağım öyle kalacak. En az parayı harcamaya çalışıyorum o yüzden ve tek bir tane de almayacağım bu sistemlerden. 400₺'lik ne gibi bir artısı var bunun?
bu hatalarla karşılaşmassın adamlar hiç güvenilir bi anakart satmıyor çok dandik kullanıyorum çok kötü ve param olmadığı için değişemiyorum

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
bu arada çok dandik marka 1 neden dandik dersen 8 aydır kullanıyorum çekmediğim dert kalmadı anakart usb yi bazen görmüyo bazen fazla usb takınca 6 7 tane gibi 2 tanesi çalışmıyor mesela ps3 kolu takıp oyun oynuyorum bilgisayarda mouse çalışmıyor ve kulaklık gidiyor ve hergün yapıyor bunu yeniden başlat yapınca düzeliyor

şimdi diğerlerinden neden ucuz olduğunu anlamışsındır

bu hatalarla karşılaşmassın adamlar hiç güvenilir bi anakart satmıyor çok dandik kullanıyorum çok kötü ve param olmadığı için değişemiyorum
Klavye, fare de takmayacağım ben eğer sadece bu sorunlar varsa sorun olmaz pek.

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Klavye, fare de takmayacağım ben eğer sadece bu sorunlar varsa sorun olmaz pek.
daha var hocam sadece anlatabildiklerim bu kadar saysam bitmez yani :(

400 tl için uğraşmaya değmez bence yapıştır geç

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak

burada şikayet edeni göremedim pek ben.
zaten hocam bakarsanız herkes bilindik marka falan muhabbeti açıyor onlar ürünü aldıktan 1 hafta sonra yorum yapanlar aldıktan 1 sene sonraki yorumları atsalar bu kadar iyi olmazdı

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
zaten hocam bakarsanız herkes bilindik marka falan muhabbeti açıyor onlar ürünü aldıktan 1 hafta sonra yorum yapanlar aldıktan 1 sene sonraki yorumları atsalar bu kadar iyi olmazdı
Anladım, o zaman başka soketli işlemcilere falan da bakayım bi ona göre ucuz bir şey ayarlamaya çalışayım tekrardan.

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
Anladım, o zaman başka soketli işlemcilere falan da bakayım bi ona göre ucuz bir şey ayarlamaya çalışayım tekrardan.
işlemci almadın mı istersen bak ama bu markadan bakma yani ucuza kaçmak bu işlerde iyi değil bende öyle yaptım ve pişmanım sen yanma yani :)

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
işlemci almadın mı istersen bak ama bu markadan bakma yani ucuza kaçmak bu işlerde iyi değil bende öyle yaptım ve pişmanım sen yanma yani :)

bu nasıldır sence? Yok henüz hiç bir parçayı almadım.
Bir de uzun süre götürmesine gerek yok, 1, 2 yıl dayansa yeter :ROFLMAO:

Top Bottom