Neler Yeni

BU KASADA RGB FAN KONTOLÜ VAR MI

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
Bütçe
5
Selamlar hazır sistem sipariş verdim arkadaşım ile kuracağız kendi sistemini kendi kurdu demonte olarak almam beni daha çok rahatlattı bir kaç ay sonra bir 16gb ram daha alacağım acaba aldığım bu parçalar uyumu nasıl ileride update edebilir miyim birde son olarak bu kasa rgb fanalrın modlarını efektlerini değiştirebilir miyim şimdiden teşekkürler

Ekler

• f6471960-135c-4ef7-b36d-ca791d6fef20.jpeg
    f6471960-135c-4ef7-b36d-ca791d6fef20.jpeg
    158.1 KB · Hit: 16

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ege Gül
bence parçalar gayet uyumlu ama maalesef kasanız FRGB olduğu için sabit bir renkte yanacaktır. Değiştiremezsiniz

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence parçalar gayet uyumlu ama maalesef kasanız FRGB olduğu için sabit bir renkte yanacaktır. Değiştiremezsiniz
Hocam sizce fiyat iyi mi birde sürekli YouTube üzerinden hazır sistem alınınca yapılması gereken videolara bakıyorum kafam çok karışıyor sistem geldiği zaman şunları yapacağım

BİOS GÜNCELLE
RAM MHZ ARTTIR
WİNDOWS KUR
UPDATE ET
EKRAN KARTI DRİVER KUR
ANAKART CHİPSET KUR

egegull

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ege Gül
Hocam sizce fiyat iyi mi birde sürekli YouTube üzerinden hazır sistem alınınca yapılması gereken videolara bakıyorum kafam çok karışıyor sistem geldiği zaman şunları yapacağım

BİOS GÜNCELLE
RAM MHZ ARTTIR
WİNDOWS KUR
UPDATE ET
EKRAN KARTI DRİVER KUR
ANAKART CHİPSET KUR
hocam bence mönitor dahil mükemmel fiyat. Her oyunu da oynarsın.Üstüne ddr5 çok iyi olmuş. Sistem gelince tabii ki ekran kartı driver vs. kur

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence mönitor dahil mükemmel fiyat. Her oyunu da oynarsın.Üstüne ddr5 çok iyi olmuş. Sistem gelince tabii ki ekran kartı driver vs. kur
Hocam çok sağol technopat Recep Baltaş videolarına bakıyorum adam bir sürü şey konuşur birde hangi dil konuşuyor çözemedim 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,737
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries
Top Bottom