Neler Yeni

20-25k civarı sistem tavsiyeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa köylü
Hocalarım bütçeye monitör dahil o fiyat. Monitör de 280 Hz Asus tuf istiyorum ama şuan pahalı mı yoksa piyasası nedir sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

O şekil değil hocam. 25K gibi bir bütçede 3060 düşük kalıyor demek istedim. Rtx özelliği amd kartlarda da var bu arada.
Bak bu AMD de Rtx özelliği olduğunu bilmiyordum. Peki o zaman bu yazdığım sisteme rx6600xt nasıl olur. Mantıklı mi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Hocalarım bütçeye monitör dahil o fiyat. Monitör de 280 Hz Asus tuf istiyorum ama şuan pahalı mı yoksa piyasası nedir sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak bu AMD de Rtx özelliği olduğunu bilmiyordum. Peki o zaman bu yazdığım sisteme rx6600xt nasıl olur. Mantıklı mi
6600xt iyi bir kart ama ben Nvidia cıyım

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Ssd yi kingston nv1 yapıp alın alan olursa

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Render yapmayacaksan 2x8 al. 32 GB oyun için çok gereksiz. Hem dual channel ile daha fazla performans alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa köylü
Bunu alsanız bile daha iyi
Bak bu güzelmiş ha. Ben bunu görmemiştim. Peki hazır sistem mi daha iyi arkadaşlar yoksa topmama mi. Bide ben kargo sıkıntısı olan bir yerde yaşıyorum. Mesela sadece PTT var burda. Ve diğer kargolar gelmiyor. Özel bir şahıs tutup merkezden getiriyoruz para karşılığı. Bu durumda tek parça hazır sistem mi alayım. Bide parça parça kendim toplasam bir parçada arıza çıksa mesuliyet aldığım siteye gider. Onunla muhatap olmak zorundayım. Ama hazır itopyadan alsam hangi parça olursa olsun bozulursa veya bozuk çıkarsa vs itopya ilgilenir değil mi

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Utku
Bak bu güzelmiş ha. Ben bunu görmemiştim. Peki hazır sistem mi daha iyi arkadaşlar yoksa topmama mi. Bide ben kargo sıkıntısı olan bir yerde yaşıyorum. Mesela sadece PTT var burda. Ve diğer kargolar gelmiyor. Özel bir şahıs tutup merkezden getiriyoruz para karşılığı. Bu durumda tek parça hazır sistem mi alayım. Bide parça parça kendim toplasam bir parçada arıza çıksa mesuliyet aldığım siteye gider. Onunla muhatap olmak zorundayım. Ama hazır itopyadan alsam hangi parça olursa olsun bozulursa veya bozuk çıkarsa vs itopya ilgilenir değil mi
İlgilenirler

Top Bottom