2k DDR5 sistem öneri

Yani bende kullanmadım bu ürünü ama gürültü diye biliyorum gurultu olmasını istemiyorsanız 5k daha arttırım diğer modelleri alabilirsiniz
Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim . Ekran kartını çözmeden kasa ve PSU çözülmeyecek gibi. 9070xt alacağım ama hangi modelini alacağım bilemedim . Nitro 39k ya alabiliyorum ama herkes red devil öneriyor forumlarda. Çok mu gereksiz olur bilemedim .

Hocam verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim . Ekran kartını çözmeden kasa ve PSU çözülmeyecek gibi. 9070xt alacağım ama hangi modelini alacağım bilemedim . Nitro 39k ya alabiliyorum ama herkes red devil öneriyor forumlarda. Çok mu gereksiz olur bilemedim .
Red devil pahalı değmez ve nitro'ya göre daha sıcak çalışıyor.Nitro+ yerinede Taichi öneririm aynı fiyattalar hemen hemen ve en iyi 9070xt modeli hem sessizlik hemde soğutma olarak (sadece soğutmada mercury'den biraz daha geride ama mercuryde roket atar gibi sesli).Ama 16gb ram kesinlikle yetmez hele hele 2K ultrada kesinlikle 32 yapmak zorundasınız tavsiye değil zorunluluk bu.Hatta direk bu modelleri boşverin Pulse alıp ekstradan aynı ramden bi 16gb daha alın.

Sessiz ve soğuk buda yükte illa fan sesi duyacaksınız kaçarınız yok.

Ve de 512 gb ssd'yi yeni gördüm hasbinallah fena dardayız keşke x870e'ye o kadar para bayılmak yerine bunlara harcasaydınız.X870E'nin size gram faydası olmayacak.

Son düzenleme:
Dil bilgisi kötü olan arkadaşlara tavsiyem gpt ye girsinler metni verip imla ve yazım kurallarına göre düzenlenmesini istemeleri. Normalde bir insanın buna ihtiyacı olmamalı bu kadar kötü bir dil kullanmak utanç olmalı ama böyle arkadaşlar da var.
…..

Son düzenleme:
Red devil pahalı değmez ve nitro'ya göre daha sıcak çalışıyor.Nitro+ yerinede Taichi öneririm daha sessiz ve soğuk.Ama 16gb ram kesinlikle yetmez hele hele 2K ultrada kesinlikle 32 yapmak zorundasınız tavsiye değil zorunluluk bu.Hatta direk bu modelleri boşverin Pulse alıp ekstradan aynı ramden bi 16gb daha alın.

Ve de 512 gb ssd'yi yeni gördüm hasbinallah fena dardayız keşke x870e'ye o kadar para bayılmak yerine bunlara harcasaydınız.X870E'nin size gram faydası olmayacak.
hocam x870e Yi çok çok ucuza aldım. B650 fiyatına. Ram illaki 32 olacak tamam. Sata gıda fiyatları daha uygun olduğu için düşünmüştüm. Sistemi M2 ye kurup oyunları sata'dan açarım diye. O zaman m2yi 1 ya da 2tb bakacağım. Diyorsanız ki biraz daha zorlayın taichi alın nitro alacsgina taichi alırım , ama gerek yok derseniz pulse alır geçerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Red devil pahalı değmez ve nitro'ya göre daha sıcak çalışıyor.Nitro+ yerinede Taichi öneririm daha sessiz ve soğuk.Ama 16gb ram kesinlikle yetmez hele hele 2K ultrada kesinlikle 32 yapmak zorundasınız tavsiye değil zorunluluk bu.Hatta direk bu modelleri boşverin Pulse alıp ekstradan aynı ramden bi 16gb daha alın.

hocam x870e Yi çok çok ucuza aldım. B650 fiyatına. Ram illaki 32 olacak tamam. Sata gıda fiyatları daha uygun olduğu için düşünmüştüm. Sistemi M2 ye kurup oyunları sata'dan açarım diye. O zaman m2yi 1 ya da 2tb bakacağım. Diyorsanız ki biraz daha zorlayın taichi alın nitro alacsgina taichi alırım , ama gerek yok derseniz pulse alır
Eğer arkadaşın konuya yazdığı yazı değiştirilmediyse evet iyi bir yazı değil ama “bu kadar kötü dil kullanmak utanç olmalı” gibi aşağılayıcı bir yorum inanılmaz saçma olmuş. Şahsen ilk okuyuşta ne istediğini anladım arkadaşın ve anlamanın da bu kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Okuyup anlama becerinizin yetersizliği dolayısıyla bu kadar tepki gösteriyor olabilir misiniz acaba?
Değiştirdim hocam. Karmaşık bir yazı yazmıştım . Adamlar haklı .

• Beğen
Reaksiyonlar: Scuz
hocam x870e Yi çok çok ucuza aldım. B650 fiyatına. Ram illaki 32 olacak tamam. Sata gıda fiyatları daha uygun olduğu için düşünmüştüm. Sistemi M2 ye kurup oyunları sata'dan açarım diye. O zaman m2yi 1 ya da 2tb bakacağım. Diyorsanız ki biraz daha zorlayın taichi alın nitro alacsgina taichi alırım , ama gerek yok derseniz pulse alır geçerim.
32GB ram ve 1 tb m2 bütçenizi zorlayacaksa pulse alıp kalan parayı onlara basın zorlamaz derse taichi alabilirsiniz.

32GB ram ve 1 tb m2 bütçenizi zorlayacaksa pulse alıp kalan parayı onlara basın zorlamaz derse taichi alabilirsiniz.
39k ya nitro düşünüyordum. 40a taichi alıyorum o zaman hocam. Sata yerinede 1tb gen4 M2 bakayım. Ramleride hallederiz bir sekilde.

39k ya nitro düşünüyordum. 40a taichi alıyorum o zaman hocam. Sata yerinede 1tb gen4 M2 bakayım. Ramleride hallederiz bir sekilde.

Çok daha iyi oldu.

Ocypus Delta L36
Raijintek Cratos 850w
Msi mag pano 100r

Hesaplamadım ama o civarlara geliyor.Fazla geldiyse kasayı lian li vector v100r yapın.
Teşekkür ederim hocam . Attığım n11 linkindeki kartın garantisi var mı yok mu çözemedim o netleştirme siparisi vereceğim.

Teşekkür ederim hocam . Attığım n11 linkindeki kartın garantisi var mı yok mu çözemedim o netleştirme siparisi vereceğim.
Vardır bende Magicden 9800x3d amazondan satın aldım e-fatura olarak hemde fiziksel olarak kutunun üstünde geldi.2 yıl zaten zorunlu distirbütor garantisi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,207
Üyeler
188,900
Son üye
Carry
Geri