Neler Yeni

Bu kasalardan hangisi tercih edilmeli?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
1608215544838.png

Arkadaşım bi sistem alacak fakat kasa ve psu hakkında çok bilgim olmadığından size sorayım dedim bu kasarlardan hangisi alınır?
Başka site önermeyin sadece bu kasalardan biri seçilecek.

Ekler

• 1608215496399.png
    1608215496399.png
    24.4 KB · Hit: 52

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kasa olarak Warcry en iyisi ama güç kaynağına pek güvenmezdim. Spec-Delta alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşım bi sistem alacak fakat kasa ve psu hakkında çok bilgim olmadığından size sorayım dedim bu kasarlardan hangisi alınır?
Başka site önermeyin sadece bu kasalardan biri seçilecek.
Wraith ve cpec den uzak dur birde firsby önünde mash ızgara yok Corsiar sadece alta var çok ısınır pcn hava almaz wraitin önünde boşluk yok hava alcak bir yer yok pcn çok ısınır en iyisi warcry knkm marka takısı olma en iyi alış onda olur

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Wraith ve cpec den uzak dur birde firsby önünde mash ızgara yok Corsiar sadece alta var çok ısınır pcn hava almaz wraitin önünde boşluk yok hava alcak bir yer yok pcn çok ısınır en iyisi warcry knkm marka takısı olma en iyi alış onda olur
PSU?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Tek kasa değil içindeki PSU da önemli.

Top Bottom