Neler Yeni

Bu kasalardan hangisi tercih edilmeli?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bu kasalar arasında en iyi hava akışına sahip olan Warcry diye biliyorum. Donanım Arşivi'nin inceleme videosu vardı kasayla alakalı, görünüş olarak da iyi bir kasa:
Fan dizilimi doğru yapılırsa buradaki en iyi kasalardan biri warcry'dır

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Zaten öyle knkm hava akışı süper PC ne performans düşüşü yaşatmaz fakt psusu sıkıntılı sana yanlış bir şey söylemek istemem ama Corsiar hava alma sıkıntısı var ne kadar fan takarsan tak önü kapalı olduğu için PC hayvan gibi ısınıcak
Spec-Delta konusunda epey yanılıyorsun, hava akışı çok iyi bir kasa olmasa da "hayvan gibi ısınacak" demen saçma.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Zaten öyle knkm hava akışı süper PC ne performans düşüşü yaşatmaz fakt psusu sıkıntılı sana yanlış bir şey söylemek istemem ama Corsiar hava alma sıkıntısı var ne kadar fan takarsan tak önü kapalı olduğu için PC hayvan gibi ısınıcak
Kral corsair genellemesi neden yapıyorsun gayette kaliteli kasalar üretiyor bu kasa corsair'ın düşük seviye kasaları üst seviyelerini bi görsen :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Knkm psu su 2 yıl dayanır bütcan olunca daha kalitesini alırsın idal bütcen yoksa benim anlatmak istediğim o

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Yanlış bilgiden raporladım seni.
VS550 gamepower i ezer.
Gamepower, Frisby, Rampage tarzı PSU'lar ASLA ALINMAMALI. Gamepower WarCry kasaya Corsair PSU tak yapabilirsen. En sağlıklısı olur. Ayrıca SpecDelta'ya hava akışı kötü diyemezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

VS550 gamepower i ezer.
Size katıldığım için yanıtladım bu arada size laf etmedim hocam :D

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kimse de dememiş sistem ne?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Gamepower, Frisby, Rampage tarzı PSU'lar ASLA ALINMAMALI. Gamepower WarCry kasaya Corsair PSU tak yapabilirsen. En sağlıklısı olur. Ayrıca SpecDelta'ya hava akışı kötü diyemezsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size katıldığım için yanıtladım bu arada size laf etmedim hocam :D
gamepower psu yazmayı unuttum pardon
kasası güzel de içinde ki psu iyi değil

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Corsair alma hava sıkıntısı var yazmak büyük bir genelleme olmamış mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Kral corsair genellemesi neden yapıyorsun gayette kaliteli kasalar üretiyor bu kasa corsair'ın düşük seviye kasaları üst seviyelerini bi görsen :D
Bi tek corisar değil knkm bazı kasalar da var ama Corsiar genelde altrsfta veya ya larda hava kanalları bulunduruyor kasanın. Önünün düzgün olmasını istiyor gamepower warcry önermemdeki sebep Kasa full cam olduğu için hava akışı iyi ama psu idal değil paran varsa boş al daha kaliteli psu al ama bütce sınırlı ise 1 2 yıl net idare edecek bir ps olduğu için dedim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Top Bottom