Neler Yeni

Bu kasalardan hangisi tercih edilmeli?

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Uygunsuz dil
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Temin neden genelleme yaptın o zaman ''corsairin bütün kasaları sorunlu diye.''
Abi bak bütün kasaları değil kasanın bazılı önün ferah tutıcaz diye hava paneli koymuyorlar ondan söz ediyorum yoksa corisare lafım yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim hayatında hiç Spec Deltanın hava akışından şikayetçi olan insan gördün mü? Ve ya corsair psum patladı diye bir konu? Yanıldıysan kabul et insanlara yanlış bilgi vermenin anlamı yok.
Aga ben Corsiar psu bişey demedim ki :D

Bilgisayar Muhendisi Abin Ama Sen Bi Poh Bilmiyorsun
Ayn eyw

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Knkm psu su 2 yıl dayanır bütcan olunca daha kalitesini alırsın idal bütcen yoksa benim anlatmak istediğim o
Kardeşim inat etme "idal midal" değil PSU. Sahte 80+ verimlilik ve 0 korumayla evi yakmak için "idal" olsa da sisteme güç vermek için "idal" değil. Artık öyle bir saçmalıyorsun ki o PSU'dan güç aldığını falan düşünmeye başladım öyle bir savunuyorsun ki.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Dimi? Ya bari abisine sorsa dayanağı yok diretti de diretti PSU idal PSU idal diye.
Abi Si Pc Muhendisi İmis Benimde 2 Yazilimci 1 Pc Muhendisi Akrabam Var Ve Adamlar Pc Parcalari İle Cok Bilgisi Yok Gpu Benchmark Falan A Cok Guveniyorlar Oyuzden Pc Mühendisi Olunca Bilgin Olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Kast etmek isteğim şey şuydu warcey hava akışı daha iyi corsairin spec delta ya göre fakat corisar in psu ları gamepower a göre daha iyi yani demek istediğim bütcen varsa warcry boş içine thermaltake veya corisar den 600 w 550 w 80 plus olan bir psu takması daha mantıklı olacak 2060 ekran kartı olduğu için cidden çok ısınır Corsiar de

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Sen Onu Bunu Birak Sen Nerden Biliyorsun 2 Yil Dayanacagini Vahiy Mi Dustu Adam Aldigi Gun Bozulursa Parasini Senmi Verecen Onlarında Hesaba Kat

Kast etmek isteğim şey şuydu warcey hava akışı daha iyi corsairin spec delta ya göre fakat corisar in psu ları gamepower a göre daha iyi yani demek istediğim bütcen varsa warcry boş içine thermaltake veya corisar den 600 w 550 w 80 plus olan bir psu takması daha mantıklı olacak 2060 ekran kartı olduğu için cidden çok ısınır Corsiar de
Bu Pc De Nasil Psu Suz Kasa Alacak Dusun Bakalim Hadi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Abi Si PC Muhendisi İmis Benimde 2 Yazilimci 1 PC Muhendisi Akrabam Var Ve Adamlar PC Parcalari İle Cok Bilgisi Yok Gpu Benchmark Falan A Cok Guveniyorlar Oyuzden PC Mühendisi Olunca Bilgin Olmuyor
Bende vardı 2 yıl dayandı dedim ben bir iddia atmadım ortaya kendi başıma gelini söyledim

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Çok ısınıcağını nereden biliyorsun spec delta sandığın kadar kötü bir kasa değil.

Top Bottom