Neler Yeni

Bu kasalardan hangisi tercih edilmeli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Sen Onu Bunu Birak Sen Nerden Biliyorsun 2 Yil Dayanacagini Vahiy Mi Dustu Adam Aldigi Gun Bozulursa Parasini Senmi Verecen Onlarında Hesaba Kat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu PC De Nasil Psu Suz Kasa Alacak Dusun Bakalim Hadi
İncehesap da satılıyor diye biliyorum psu duz hali

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Kast etmek isteğim şey şuydu warcey hava akışı daha iyi corsairin spec delta ya göre fakat corisar in psu ları gamepower a göre daha iyi yani demek istediğim bütcen varsa warcry boş içine thermaltake veya corisar den 600 w 550 w 80 plus olan bir psu takması daha mantıklı olacak 2060 ekran kartı olduğu için cidden çok ısınır Corsiar de
Şuan dediğin ile ilk dediğin arası mesafe trafik yoksa 3 saat kardeş. Daha demin Gamepower PSU idal 2 yıl dayanır kendim kullandım iyi, gibi şeyler diyordun. Yanlış bi şey söylemen değil hata onu bi de savunman.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Bende vardı 2 yıl dayandı dedim ben bir iddia atmadım ortaya kendi başıma gelini söyledim
Sende Dayanmis Bi Sekilde Yirtmissin Adam Da Ya Gg Olursa Garantisi Yok Corsair İnde Garantisi Yok Ama %90 Daha Guvenli

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Sende Dayanmis Bi Sekilde Yirtmissin Adam Da Ya Gg Olursa Garantisi Yok Corsair İnde Garantisi Yok Ama %90 Daha Guvenli
Tm abi benim demek isteğim şeyi umarım anlamışsınızdır ben sadece bilgi verdim siz iyice Corsiar düşmanı ettiniz beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazir Sistem Aliyor Arkadaş İnşallah Biliyorsun Dur
Bilmiyordum kusura bakma

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Knkm tekrar söylüyorum ister beni kötü anla ster iyi anla ben sana şöyle diyorum war cry hava silklasyonu çok iyi Corsiar yetersiz kalıyor warcry psu su yertterli değil bütcen kısıtlı ise para biriktirip yeni psu al datim Corsiar psu bakımından gamepower bin basar
Türkçeyi Almanlardan mı öğrendin ne dediğini anlayamıyorum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Abi ben kötü demiyon zaten kava akışı çok az sadece altta hava alacağı bir bölme var birde üst kısmında
Hava akışı orta seviyede. Ekran kartına max 5 derece farkettirecektir. 5 derecede pek bir fark değil . Adamın kullanacağı ekran kartı modelini bilmiyorsun ekran kartın çok ısınır diyorsun.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Top Bottom