Neler Yeni

Bu kasalardan hangisi tercih edilmeli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Knkm bende warcry kullandım psu gayet iyi merak etme 650 w 80 plus hayli hayli yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hava almaz knkm bilgisayar önü kapalı
Kardeşim önü kapalı değil alttan ve üstten hava akışı sağlayabiliyor gamepower'ın dandik psusunu neden satın alsın neden inat ediyorsun almasında

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Knkm sen bu warcry boş Bi şekilde al içine Corsiar 550 w 80 plus psu tak en sağlıklsısı bu

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Wraith ve cpec den uzak dur birde firsby önünde mash ızgara yok Corsiar sadece alta var çok ısınır pcn hava almaz wraitin önünde boşluk yok hava alcak bir yer yok pcn çok ısınır en iyisi warcry knkm marka takısı olma en iyi alış onda olur
Wraith'ten uzak durmalı ama neden spec deltadan uzak dursun gayet iyi bir kasa. Frisby'nin mesh panelli bir kasa ama sen bilirsin. Hava akışı olarak en iyisi warcry'dır ama psu için aynı şeyi söylüyemeyiz. En mantıklısı spec delta.

Dostum abim biligsay mühendisi
Belli oluyor. :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Wraith'ten uzak durmalı ama neden spec deltadan uzak dursun gayet iyi bir kasa. Frisby'nin mesh panelli bir kasa ama sen bilirsin. Hava akışı olarak en iyisi warcry'dır ama psu için aynı şeyi söylüyemeyiz. En mantıklısı spec delta.
Bende onu diyorum warcry psu su 1 2 yıl idare eder fakat 2 yıldan sora gidebil ben warcry bundan değiştirdim ama cet alip içine sağlam Bi psu takyımmı hiç bir şey olmaz

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Bende onu diyorum warcry psu su 1 2 yıl idare eder fakat 2 yıldan sora gidebil ben warcry bundan değiştirdim ama cet alip içine sağlam Bi psu takyımmı hiç bir şey olmaz
Neden alsın dandik bir psu 1-2 sene gideceğini nerden biliyorsun

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Biraz doğru düzgün yaz. Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor. Psunun 2 sene gideceğini nereden biliyorsun sen kasanın içindeki psu musun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın

Belli oluyor. :ROFLMAO:
Bak reyiz dediğin kelime hakarete giriyor ama dana saygım sonsuz corsar serisi kasalar hava alması biraz problemli ama psu gayet yi bir kasa ayrıca Kasa küçük olduğu için kablolar sıkış tıkış olur arka tarafa buna nazaran söyledim ben

Biraz doğru düzgün yaz. Yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor. Psunun 2 sene gideceğini nereden biliyorsun sen kasanın içindeki psu musun ?
Benim psu 2 yıl dayandı çünkü

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
En iyisi derken? Hava akışı pek de iyi değil sanırım.
Bu kasalar arasında en iyi hava akışına sahip olan Warcry diye biliyorum. Donanım Arşivi'nin inceleme videosu vardı kasayla alakalı, görünüş olarak da iyi bir kasa:

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Halilibrahim Parkın
Bu kasalar arasında en iyi hava akışına sahip olan Warcry diye biliyorum. Donanım Arşivi'nin inceleme videosu vardı kasayla alakalı, görünüş olarak da iyi bir kasa:
Zaten öyle knkm hava akışı süper pc ne performans düşüşü yaşatmaz fakt psusu sıkıntılı sana yanlış bir şey söylemek istemem ama Corsiar hava alma sıkıntısı var ne kadar fan takarsan tak önü kapalı olduğu için pc hayvan gibi ısınıcak

Top Bottom