kasanın ön panelinde toz filtresi yok ve fanlara hız ayarı yapamıyorsun onu diyeyim. Ama malzeme kalitesi olarak on numara bir kasa. Ayrı fan almak istersen sana kalmış. Temperli camın menteşeli olması ve iki tarafında rahatlıkla açılabilmesi güzel ben çok memnunum.Bu kasanın içindeki psu nasıldır?
evet kullanıyorumSiz bu kasayı kullanıyorsunuz sanırım değil mi?
Kasa fazlasıyla hoşuma gitti fakat sadece psu aklımda soru işareti oluşturdu.kasanın ön panelinde toz filtresi yok ve fanlara hız ayarı yapamıyorsun onu diyeyim. Ama malzeme kalitesi olarak on numara bir kasa. Ayrı fan almak istersen sana kalmış. Temperli camın menteşeli olması ve iki tarafında rahatlıkla açılabilmesi güzel ben çok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet kullanıyorum
Bence alınır. Game garaj hazır sistemde mi alacaksınız ?Kasa fazlasıyla hoşuma gitti fakat sadece psu aklımda soru işareti oluşturdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır mı sence?
Game garaj eskiden sistemler de aigo psu kullanıyordu. Aigo psu lar ortalamaydı üzmezdi yani. Şuan hala kullanıyorlar mı bimiyorum. Muhtemelen içindeki psu markanın kendi güç kaynağıdır harici olduğunu sanmam. Dediğim gibi elektrik kesintisinde sorun çıkartmadı bana memnunum. İlla içim rahat etmez dersen harici psu alırsın. Kasa malzeme kalitesiyle ergonomisiyle vs beni memnun etti. Özelleştirmeye oldukça müsait bir kasa.Evet.
360mm destekliyor değil mi bu kasa?Game garaj eskiden sistemler de aigo psu kullanıyordu. Aigo psu lar ortalamaydı üzmezdi yani. Şuan hala kullanıyorlar mı bimiyorum. Muhtemelen içindeki psu markanın kendi güç kaynağıdır harici olduğunu sanmam. Dediğim gibi elektrik kesintisinde sorun çıkartmadı bana memnunum. İlla içim rahat etmez dersen harici psu alırsın. Kasa malzeme kalitesiyle ergonomisiyle vs beni memnun etti. Özelleştirmeye oldukça müsait bir kasa.
evet destekliyor360mm destekliyor değil mi bu kasa?