Reis sen bu konularda bilgilisin heralde bana 2000 tl ye hangi siteden kasa dizeceğimi söylermisinAPU sistemler size GTA veya Fortnite'ı sadece en düşükte oynatır. Ayrıca RAM de az yani onu bile oynatmayabilir.
Ya benim tek istediğim cs gta5 pubg gibi oyunları kasmadan oynatan bi bilgisayar bu yaz çalışcam artık en fazla 2000 tl bütçem olur ondan 1 aydır bütün sitelere bakıyorum ilk defa toplayacam bilmiyorum hiçHocam bu bilgisayar hiç bir işinize yaramaz düşük sistem isteyen oyunların bile bazılarını açmayabilir bunun yerine para biriktirip bütçenize biraz daha ekleyip buraya yazdığınızda size daha iyi sistemler önerilebilir. Bu arada Fortnite en düşükte oynatır, GTA açmaz, CS:GO'da ise en düşüğe alıp çözünürlüğü de kıstığınız da belki kasmadan oynatır.
Kardeş sana 1900 tl'ye şu sistemi öneririm
Valla hocam bu kurda 2000TL'ye ülkemizde adam akıllı bir sistem toplamak imkansız en azından sadece kasa için 3.500 civarına çıkarsanız toplayabilirsiniz.Ya benim tek istediğim cs gta5 pubg gibi oyunları kasmadan oynatan bi bilgisayar bu yaz çalışcam artık en fazla 2000 tl bütçem olur ondan 1 aydır bütün sitelere bakıyorum ilk defa toplayacam bilmiyorum hiç