ŞahinBaşaran
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
arka taraftakabloları yukarı kaldırıp çekip atarmısın? (psu bölümü)
arka taraftakabloları yukarı kaldırıp çekip atarmısın? (psu bölümü)
Hocam sistemi hazır olarak aldım ama anakart kutusuna böyle parçalar koymuşlar bunlar olabilir mi?hocam,kutuların içinde olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
uymaz çok geniş orası kızaklı sistem
hayır hocam bekle fotoğraf atayımHocam sistemi hazır olarak aldım ama anakart kutusuna böyle parçalar koymuşlar bunlar olabilir mi?
Bunlar kardeşim kızaklar bir denesene hdd yi uyuyor mu.Hocam sistemi hazır olarak aldım ama anakart kutusuna böyle parçalar koymuşlar bunlar olabilir mi?
he bunlarmış harbiden parlaklık az biran pci slotunun ordaki demirler sandımhayır hocam bekle fotoğraf atayım
evet bu yandan vida atıcaksınHocam sistemi hazır olarak aldım ama anakart kutusuna böyle parçalar koymuşlar bunlar olabilir mi?
oraya hdd'yi yatay şekilde (uzunlamasına psu'ya doğru) koymayı dener misin? fırına tepsi yerleşririr gibi. yine fotoğrafını isteyeceğim
bu parçaları yandan hdd'ye vidala raya oturması laızm.Hocam sistemi hazır olarak aldım ama anakart kutusuna böyle parçalar koymuşlar bunlar olabilir mi?
DoğruBöyle oldu arkadaşlar doğru mu?
kabloları takacağın yer mandallar olan yere bakcak.Böyle oldu arkadaşlar doğru mu?