- En İyi Cevap
- 11
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
h.o Güzel kasaya benziyore
Darkflash pollux temperli cama sahip değil.Öyleyse ucuz değil. Darkflash Pollux veya Zalman T7 tercih ederim.
350-400tl ye psu ile birlikte kasa bulamazsın hiç biryerde.Öyleyse ucuz değil. Darkflash Pollux veya Zalman T7 tercih ederim.
O kasayı bizzat inceledim.Darkflash Pollux tercih ederdim ben.
Temperli cama sahip olup olmaması çok önemli değil bence. Ben temperli cam yerine normal plastik gibi olanları tercih ederdim. Bu kasanın üst panelinde 2x120mm fan desteği yok.Temperli cama sahip değil.
Fan takmayacağım zaten.Temperli cama sahip olup olmaması çok önemli değil bence. Ben temperli cam yerine normal plastik gibi olanları tercih ederdim. Bu kasanın üst panelinde 2x120mm fan desteği yok.
En önemli sebebi Gametech'e güvenmemem. Temperli cama da güvenemiyorum bir anda tuzla buz olabiliyor. Üstteki fan desteği de iyi.Bir de neden bunun yerine Pollux tercih ederdin?
Peki polluxun kalitesini nerden biliyorsunuz?En önemli sebebi Gametech'e güvenmemem. Temperli cama da güvenemiyorum bir anda tuzla buz olabiliyor. Üstteki fan desteği de iyi.
Kaliteli bir şey ise alınabilecek bir ürün gibi duruyor. Daha geniş bir kasa. Hava akışı da daha iyi sanırım.
Polluxun kaliteli bir şey olduğunu düşünmüyorum ben.Peki Polluxun kalitesini nerden biliyorsunuz?
Gametech'in daha iyi hava akışı olduğunu söylemiştim ben. İkinci paragrafta dediklerim Gametech için.Hava akışı daha iyi olamaz Polluxun üst ve alt kısımlarında fanların yarısı kapanıyor.
Aldığım kasada tamamen fanların önü mesh ve açık.
Ben pollux için dedin diye anladım.Polluxun kaliteli bir şey olduğunu düşünmüyorum ben.
Gametech'in daha iyi hava akışı olduğunu söylemiştim ben. İkinci paragrafta dediklerim Gametech için.
hala kullanıyonmu kasa güzelmi450 TL ye msi mag forge 100m almıştım
vayy be
evet kullanıyorumhala kullanıyonmu kasa güzelmi
pc en fazla kaç derecayi gördüevet kullanıyorum
kasa çok güzel
hem sağlam şık hemde hava akışı çok güzel