Neler Yeni

Bu Kasım İndirimleri Sizce Nasıl

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
Arkadaşlar kasımın neredeyse sonlarına doğru geldik ama adam akıllı bir indirimle karşılaşmadım. Bu zamana kadar güzel indirimler olduda ben mi kaçırdım yoksa gerçekten adamakıllı bir indirim çıkmadı mı?
Geçen kasımda güzel indirimler olmuştu sanki.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Arkadaşlar kasımın neredeyse sonlarına doğru geldik ama adam akıllı bir indirimle karşılaşmadım. Bu zamana kadar güzel indirimler olduda ben mi kaçırdım yoksa gerçekten adamakıllı bir indirim çıkmadı mı?
Benim gözlemlendiğim kadarıyla gayet yeterli indirimler oldu. Siz tam olarak neyin fiyatını düşmesini bekliyordunuz mesela ? Belki de kaçırmışsınızdır.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim gözlemlendiğim kadarıyla gayet yeterli indirimler oldu. Siz tam olarak neyin fiyatını düşmesini bekliyordunuz mesela ? Belki de kaçırmışsınızdır.
Monitör sıvı soğutucu kasa falan. Siz nereden takip ediyorsunuz indirimleri ?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Monitör sıvı soğutucu kasa falan. Siz nereden takip ediyorsunuz indirimleri ?
Monitör olarak düşük bütçe de (3000-4000) arasında gayet güzel indirimler oldu. Fakat kasa ve sıvı soğutma olarak bir şey diyemeyeceğim. İndirimleri de genel de forumdan yada Akakçe'den takip ediyorum.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
XXXX
bu kasım çok fazla şey olmadı gecen kasım daha iyi indirimler vardı

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
bu kasım çok fazla şey olmadı gecen kasım daha iyi indirimler vardı
Ben de böyle düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör olarak düşük bütçe de (3000-4000) arasında gayet güzel indirimler oldu. Fakat kasa ve sıvı soğutma olarak bir şey diyemeyeceğim. İndirimleri de genel de forumdan yada Akakçe'den takip ediyorum.
Monitör indirimine hiç denk gelmedim nasip

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ben de böyle düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör indirimine hiç denk gelmedim nasip
Bütçe ile ilgili birazda, bütçeniz yüksekse malesef yüksek bütçelerde bilgim yok 😄. Bir de geçen sene ki Kasım indirimlerini hiç bilmiyorum. O yüzden bana öyle gelmiş olabilir.

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
Bütçe ile ilgili birazda, bütçeniz yüksekse malesef yüksek bütçelerde bilgim yok 😄. Bir de geçen sene ki Kasım indirimlerini hiç bilmiyorum. O yüzden bana öyle gelmiş olabilir.
Tam bahsettiğiniz bütçelerde monitör bakıyorum. Ips ghosting olmayan bir monitör

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Erdoğan Aktaş
Ben her yil kasim da normalden daha fazla alisveris yaparim kiyafet olarak iyiydi bence hazir sistemlerde iyiydi

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eray Altınordu
1500tl indirimle 4070 super 3000 tl indirimle 13600kf aldım benim için verimli geçti

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Tam bahsettiğiniz bütçelerde monitör bakıyorum. Ips ghosting olmayan bir monitör
Bu monitörün fiyatı kasımdan önce 5.500 TL civarlarındaydı, ben 4.900 TL'ye aldım. Kasım'da ise bu fiyat tam 4.000 TL'ye kadar düştü şuanda da fiyato bu 😊.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom