Neler Yeni

Bu kazanın cezası nasıl sonuçlanır?

burak9956

80+ Bronze
Bütçe
6
Merhaba şuan sanayiye gidiyoruz, kaza yapanlar tanıdıklarım. U dönüşü yasak olan yerden dönüyorlar ve karşıdan alkollü bir sürücü (140 promil çıktı) yüksek hızla gelip vuruyor. Alkollü sürücünün ehliyeti yok ve kırmızı ışıkta geçiyor mobese kayıtları var. Karşıdan şikayetçi olduk, bize ve onlara nasıl cezalar çıkar lütfen bilgisi olanlar yazsın ciddi bir konu bilgi kirliliği yapmayalım.

Screenshot_2023-04-18-23-06-44-081_com.miui.gallery.jpg

Son düzenleme:

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,449
İsim
Mert Metshi
50 50 sanırım

arturo

80+ Silver
Merhaba şuan sanayiye gidiyoruz, kaza yapanlar tanıdıklarım. U dönüşü yasak olan yerden dönüyorlar ve karşıdan alkollü bir sürücü (140 promil çıktı) yüksek hızla gelip vuruyor. Alkollü sürücünün ehliyeti yok ve kırmızı ışıkta geçiyor mobese kayıtları var. Hata kimindir? Karşıdan şikayetçi olduk, bize ve onlara nasıl cezalar çıkar lütfen bilgisi olanlar yazsın ciddi bir konu bilgi kirliliği yapmayalım.

Alıntıyı görüntüle
Dostum kimse net bir şey söyliyemez Büyük ihtimal yüzde 50 yüzde 50 hata payı vericekler.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Merhaba şuan sanayiye gidiyoruz, kaza yapanlar tanıdıklarım. U dönüşü yasak olan yerden dönüyorlar ve karşıdan alkollü bir sürücü (140 promil çıktı) yüksek hızla gelip vuruyor. Alkollü sürücünün ehliyeti yok ve kırmızı ışıkta geçiyor mobese kayıtları var. Hata kimindir? Karşıdan şikayetçi olduk, bize ve onlara nasıl cezalar çıkar lütfen bilgisi olanlar yazsın ciddi bir konu bilgi kirliliği yapmayalım.

Alıntıyı görüntüle
trafik kazalarında ehliyet için karşı tarafa ayrı bir ceza kesiliyor kusur olarak ehliyete bakılmıyor sanırım benim tanıdığım bir kişinin babasıda motor ile giderken yandan kamyonet çarpıyor ve kaburgaları kırılıyor baya bi yaşam mücadelesinden sonra hayatını kaybediyor karşı taraftaki kişinin ehliyeti yok kameralardada çarpınca hemen arabanın içinde yer değiştikleri falanda görünüyor ama tazminat vs ödenmedi polis %50 %50 kusur buldu yanlış bilmiyorsam

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
sürücünün ehliyeti olmadığında veya alkollü olduğunda haklı olsun haksız olsun yüzde yüz kusurlu sayılıyor diye hatırlıyorum.
(önceden kural net bir şekilde öyleydi ama değişiklik oldu mu bilmiyorum.)
Askerdeyken devrelerimden birinin kullandığı talisman, akşam geç saatlerde alkollü bir sürücü tarafından pert edilmişti o kazada bizim çocuğun hatası var mı yok mu bakmadı bile polisler.

arturo

80+ Silver
trafik kazalarında ehliyet için karşı tarafa ayrı bir ceza kesiliyor kusur olarak ehliyete bakılmıyor sanırım benim tanıdığım bir kişinin babasıda motor ile giderken yandan kamyonet çarpıyor ve kaburgaları kırılıyor baya bi yaşam mücadelesinden sonra hayatını kaybediyor karşı taraftaki kişinin ehliyeti yok kameralardada çarpınca hemen arabanın içinde yer değiştikleri falanda görünüyor ama tazminat vs ödenmedi polis %50 %50 kusur buldu yanlış bilmiyorsam
tazminatı sigorta şirketi öder ölüm sakatlık işi yapanlar var onlarla iletişime geçebilirdi.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
sürücünün ehliyeti olmadığında veya alkollü olduğunda haklı olsun haksız olsun yüzde yüz kusurlu sayılıyor diye hatırlıyorum.
Askerdeyken devrelerimden birinin kullandığı talisman, akşam geç saatlerde alkollü bir sürücü tarafından pert edilmişti o kazada bizim çocuğun hatası var mı yok mu bakmadı bile polisler.
durum netleşince bu başlığı güncelleyip bilgi verirsen iyi olur bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Merhaba şuan sanayiye gidiyoruz, kaza yapanlar tanıdıklarım. U dönüşü yasak olan yerden dönüyorlar ve karşıdan alkollü bir sürücü (140 promil çıktı) yüksek hızla gelip vuruyor. Alkollü sürücünün ehliyeti yok ve kırmızı ışıkta geçiyor mobese kayıtları var. Karşıdan şikayetçi olduk, bize ve onlara nasıl cezalar çıkar lütfen bilgisi olanlar yazsın ciddi bir konu bilgi kirliliği yapmayalım.

Alıntıyı görüntüle
50 50 yersiniz go.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Eskidendi o artık bakıyorlar.

rıza baba

80+ Bronze
geçmiş olsun bende izmirliyim çok fazla var ehliyetsiz kullanan malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Sen Çiğköfte Ben Lavaş, Sar Beni Yavaş Yavaş.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
Eskidendi o artık bakıyorlar.
daha geçen yaz yaşandı kaza. gerçi bizimkinde suç yokmuş ben kaza yerine gittiğim için ordaki polislerle falan konuşmuştuk da, eğer her iki tarafta da kusur aranacaksa bile bu kazada 50/50 olmaz. Çünkü karşı taraf alkollü+hızlı+ehliyetsiz+kırmızıda geçiyor. Bi allah a şirk koşmamış herif

Top Bottom